İşlemcim: i5 10400F.
Anakart: Gigabyte H410M-H v3.
Bütçem: 1000 TL taş çatlasa 1100TL ve altı bir sıvı soğutucu arıyorum. Ne tür bir soğutucu önerirsiniz?
En ucuz Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.139,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Görsellik amacıyla mı istiyorsunuz yoksa performans mı? Zira işim görülsün yeter diyorsanız sıvı soğutma gereksiz o işlemciye. Ek olarak bu fiyata 240mm kalmadı, 120mm sıvı soğutmalar da hava soğutmayla benzer performansta ve daha pahalı.
Görsellik amacıyla mı istiyorsunuz yoksa performans mı? Zira işim görülsün yeter diyorsanız sıvı soğutma gereksiz o işlemciye. Ek olarak bu fiyata 240mm kalmadı, 120mm sıvı soğutmalar da hava soğutmayla benzer performansta ve daha pahalı.
Eski bir soğutucu, stoğu olmayan bir ürün. Ben olsam almazdım. Garantili sıfır ürün almak varken ne kadar kullanıldığı belli olmayan yıpranmış fanı almam.
Öneririm @celilemrednsmnt attığı linktekini alabilirsiniz sizin işlemcinizi rahat rahat soğutur diye düşünüyorum ancak alırken işlemcinize uyumlu aparatların olup olmadığına, herhangi bir kırık vs. dikkat edip alırsanız pişman olmazsınız.