J jussive25 Centipat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 79 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #1 Herkese selamlar bilgisayara CS:GO yükleyeceğim fakat kaç FPS alırım? Sistem özelliklerim: İşlemci: i5 10400F. Ekran kartı: GT 710. 8 GB RAM. Eksik bilgi varsa söyleyebilirsiniz şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2020
Herkese selamlar bilgisayara CS:GO yükleyeceğim fakat kaç FPS alırım? Sistem özelliklerim: İşlemci: i5 10400F. Ekran kartı: GT 710. 8 GB RAM. Eksik bilgi varsa söyleyebilirsiniz şimdiden teşekkürler.
KS KS J jussive25 Centipat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 79 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #11 Mehmet A dedi: Ekran kartı neden GT 710? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3:35'den sonrası CS:GO. Genişletmek için tıkla... Uzaktan eğitim için idareten kullanıyorum en yakın zamanda değiştireceğim. Artı 0 Eksi
Mehmet A dedi: Ekran kartı neden GT 710? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3:35'den sonrası CS:GO. Genişletmek için tıkla... Uzaktan eğitim için idareten kullanıyorum en yakın zamanda değiştireceğim.
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 19 Aralık 2020 #12 jussive25 dedi: Uzaktan eğitim için idareten kullanıyorum en yakın zamanda değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... En azından işlemciyi aradan çıkartmışsınız. Bu da bayağı iyi bir şey. Artı 0 Eksi
jussive25 dedi: Uzaktan eğitim için idareten kullanıyorum en yakın zamanda değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... En azından işlemciyi aradan çıkartmışsınız. Bu da bayağı iyi bir şey.