İ İmparatorxx Kilopat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #1 Merhaba, İşlemci: i5-10400F. Ekran kartı: Zotac 2060. Kasa: MSI Mag Force 100M. İşlemcime uygun fan önerilerinizi bekliyorum. (200-250 bandında uygun) Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2020
Merhaba, İşlemci: i5-10400F. Ekran kartı: Zotac 2060. Kasa: MSI Mag Force 100M. İşlemcime uygun fan önerilerinizi bekliyorum. (200-250 bandında uygun)
fogzilla Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.240 Makaleler 8 Çözümler 11 21 Aralık 2020 #2 Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 21 Aralık 2020 #3 Sıcaklıklar nasıl? Soğutucu gerektiğini düşünmüyorum. Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Sıcaklıklar nasıl? Soğutucu gerektiğini düşünmüyorum. Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
pandaaa Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 752 Çözümler 3 21 Aralık 2020 #4 10400f stok soğutucusu ile iyi bir soğutma sağlıyor, bence değiştirmeyin.
Quanic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 1.548 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer PCMR diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #5 İmparatorxx dedi: Merhaba, İşlemci: i5-10400F. Ekran kartı: Zotac 2060. Kasa: MSI Mag Force 100M. İşlemcime uygun fan önerilerinizi bekliyorum. (200-250 bandında uygun) Genişletmek için tıkla... Soğutucu gerekecek bir işlemciniz yok. Sıcaklık durumları nasıl? Snowman T6 Ultra Soğutma 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Snowman T6 Ultra Soğutma 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
İmparatorxx dedi: Merhaba, İşlemci: i5-10400F. Ekran kartı: Zotac 2060. Kasa: MSI Mag Force 100M. İşlemcime uygun fan önerilerinizi bekliyorum. (200-250 bandında uygun) Genişletmek için tıkla... Soğutucu gerekecek bir işlemciniz yok. Sıcaklık durumları nasıl? Snowman T6 Ultra Soğutma 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Snowman T6 Ultra Soğutma 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
s3z4r Picopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 158 Çözümler 3 21 Aralık 2020 #6 pandaaa dedi: 10400F stok soğutucusu ile iyi bir soğutma sağlıyor, bence değiştirmeyin. Genişletmek için tıkla... Soğutmada sorun yok fakat stok fan çok sesli çalışıyor.
pandaaa dedi: 10400F stok soğutucusu ile iyi bir soğutma sağlıyor, bence değiştirmeyin. Genişletmek için tıkla... Soğutmada sorun yok fakat stok fan çok sesli çalışıyor.
İ İmparatorxx Kilopat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #7 PuMaT dedi: Sıcaklıklar nasıl? Soğutucu gerektiğini düşünmüyorum. Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Quanic dedi: Soğutucu gerekecek bir işlemciniz yok. Sıcaklık durumları nasıl? Snowman T6 Ultra Soğutma 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Snowman T6 Ultra Soğutma 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Sistemi yeni topluyorum daha bakma fırsatım olmadı. Stok fan hakkında bilgim yoktu o yüzden alsam daha iyi olur diye düşündüm.
PuMaT dedi: Sıcaklıklar nasıl? Soğutucu gerektiğini düşünmüyorum. Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Quanic dedi: Soğutucu gerekecek bir işlemciniz yok. Sıcaklık durumları nasıl? Snowman T6 Ultra Soğutma 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Snowman T6 Ultra Soğutma 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Sistemi yeni topluyorum daha bakma fırsatım olmadı. Stok fan hakkında bilgim yoktu o yüzden alsam daha iyi olur diye düşündüm.
pandaaa Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 752 Çözümler 3 21 Aralık 2020 #8 s3z4r dedi: Soğutmada sorun yok fakat stok fan çok sesli çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir sıkıntı yok ancak bu bütçede alınan soğutucular da sesli olacaktır.
s3z4r dedi: Soğutmada sorun yok fakat stok fan çok sesli çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir sıkıntı yok ancak bu bütçede alınan soğutucular da sesli olacaktır.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 21 Aralık 2020 #9 Şimdilik masraf yapmayın. Sistemi toplayın sıcaklıklardan memnun olmazsanız alırsınız. Çok ısınan bir işlemci değil çünkü.
Şimdilik masraf yapmayın. Sistemi toplayın sıcaklıklardan memnun olmazsanız alırsınız. Çok ısınan bir işlemci değil çünkü.
s3z4r Picopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 158 Çözümler 3 21 Aralık 2020 #10 İmparatorxx dedi: Sistemi yeni topluyorum daha bakma fırsatım olmadı. Stok fan hakkında bilgim yoktu o yüzden alsam daha iyi olur diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Bence stok fan iş görür fakat illa alacağım diyorsanı kaliteli bir şey alın stok fanın T6 çok farkı olmaz.
İmparatorxx dedi: Sistemi yeni topluyorum daha bakma fırsatım olmadı. Stok fan hakkında bilgim yoktu o yüzden alsam daha iyi olur diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Bence stok fan iş görür fakat illa alacağım diyorsanı kaliteli bir şey alın stok fanın T6 çok farkı olmaz.