pandaaa Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 752 Çözümler 3 21 Aralık 2020 #11 İmparatorxx dedi: Sistemi yeni topluyorum daha bakma fırsatım olmadı. Stok fan hakkında bilgim yoktu o yüzden alsam daha iyi olur diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Soğutmasında hiçbir sıkıntı yok merak etmeyin.
İmparatorxx dedi: Sistemi yeni topluyorum daha bakma fırsatım olmadı. Stok fan hakkında bilgim yoktu o yüzden alsam daha iyi olur diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Soğutmasında hiçbir sıkıntı yok merak etmeyin.
s3z4r Picopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 158 Çözümler 3 21 Aralık 2020 #12 pandaaa dedi: Bende öyle bir sıkıntı yok ancak bu bütçede alınan soğutucular da sesli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bende i5 10400F var stok fan tık tık diye ses çıkarıyor bunu demeye çalıştım.
pandaaa dedi: Bende öyle bir sıkıntı yok ancak bu bütçede alınan soğutucular da sesli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bende i5 10400F var stok fan tık tık diye ses çıkarıyor bunu demeye çalıştım.
İ İmparatorxx Kilopat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #13 Çok teşekkürler arkadaşlar.