yigittalhaa Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 18 7 Şubat 2021 #1 Merhaba, İ5 10400F işlemcide stok soğutucu var mı yoksa ben ayrıca ekleyeyim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2021
Çözüm Slippin Jimmy0 7 Şubat 2021 yigittalhaa dedi: Ben Gamegarajdan hazır sistem alıcam, vardır değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet var. İşlemci Tray olsa bile soğutucu koymaları lazım zaten.
yigittalhaa dedi: Ben Gamegarajdan hazır sistem alıcam, vardır değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet var. İşlemci Tray olsa bile soğutucu koymaları lazım zaten.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #2 Evet, stok soğutucu bulunuyor. Sadece K serisi Intel işlemcilerde bulunmuyor. Artı -1 Eksi
K Keremmxo78 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 473 7 Şubat 2021 #3 Kutulu alırsan evet bulunuyor Artı 2 Eksi
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #4 Var. Artı 2 Eksi
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2021 #5 Evet stok soğutucu bulunmakta. Ama bazı satıcılar Tray olarak satabiliyor, daha ucuz olsun diye. Dikkat etmek lazım. Artı 0 Eksi
Evet stok soğutucu bulunmakta. Ama bazı satıcılar Tray olarak satabiliyor, daha ucuz olsun diye. Dikkat etmek lazım.
KS KS yigittalhaa Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 18 7 Şubat 2021 #6 Slippin Jimmy0 dedi: Evet stok soğutucu bulunmakta. Ama bazı satıcılar Tray olarak satabiliyor, daha ucuz olsun diye. Dikkat etmek lazım. Genişletmek için tıkla... Ben Gamegarajdan hazır sistem alacam, vardır değil mi? Artı 0 Eksi
Slippin Jimmy0 dedi: Evet stok soğutucu bulunmakta. Ama bazı satıcılar Tray olarak satabiliyor, daha ucuz olsun diye. Dikkat etmek lazım. Genişletmek için tıkla... Ben Gamegarajdan hazır sistem alacam, vardır değil mi?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #7 yigittalhaa dedi: Ben Gamegarajdan hazır sistem alacam, vardır değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, vardır. Zaten monte edilmiş şekilde gönderirler. Artı 0 Eksi
yigittalhaa dedi: Ben Gamegarajdan hazır sistem alacam, vardır değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, vardır. Zaten monte edilmiş şekilde gönderirler.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2021 #8 yigittalhaa dedi: Ben Gamegarajdan hazır sistem alıcam, vardır değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet var. İşlemci Tray olsa bile soğutucu koymaları lazım zaten. Artı 0 Eksi Çözüm
yigittalhaa dedi: Ben Gamegarajdan hazır sistem alıcam, vardır değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet var. İşlemci Tray olsa bile soğutucu koymaları lazım zaten.