teomanjg Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #1 i5 10400F OBS'de 60 FPS video/yayın kasmadan yapılır mı? Ekran kartım önemli mi bilmiyorum ama ekran kartım RTX 2060.
i5 10400F OBS'de 60 FPS video/yayın kasmadan yapılır mı? Ekran kartım önemli mi bilmiyorum ama ekran kartım RTX 2060.
Lodos56 Centipat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #2 60 FPS'den fazlası bile sorun yaratmaz.
Mevlüt Çetinkaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2017 Mesajlar 2.448 Makaleler 5 Çözümler 7 Yer Sancaktepe/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 28 Temmuz 2021 #3 Yayın işlevini ekran kartı üzerinden verirsiniz. Oyun kalite ayarlarını biraz düşürmenizde fayda var en yüksek seviyelerde oynuyorsanız.
Yayın işlevini ekran kartı üzerinden verirsiniz. Oyun kalite ayarlarını biraz düşürmenizde fayda var en yüksek seviyelerde oynuyorsanız.
teomanjg Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #4 Mevlüt Çetinkaya dedi: Yayın işlevini ekran kartı üzerinden verirsiniz. Oyun kalite ayarlarını biraz düşürmenizde fayda var en yüksek seviyelerde oynuyorsanız. Genişletmek için tıkla... Yüksek yada medium da oynarım. Mevlüt Çetinkaya dedi: Yayın işlevini ekran kartı üzerinden verirsiniz. Oyun kalite ayarlarını biraz düşürmenizde fayda var en yüksek seviyelerde oynuyorsanız. Genişletmek için tıkla... Monitörüm çok 1080p (belki etkiler diye söyledim.).
Mevlüt Çetinkaya dedi: Yayın işlevini ekran kartı üzerinden verirsiniz. Oyun kalite ayarlarını biraz düşürmenizde fayda var en yüksek seviyelerde oynuyorsanız. Genişletmek için tıkla... Yüksek yada medium da oynarım. Mevlüt Çetinkaya dedi: Yayın işlevini ekran kartı üzerinden verirsiniz. Oyun kalite ayarlarını biraz düşürmenizde fayda var en yüksek seviyelerde oynuyorsanız. Genişletmek için tıkla... Monitörüm çok 1080p (belki etkiler diye söyledim.).
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.555 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2021 #5 Aynı işlemciyle yayın yapıyorum. Herhangi bir problem yaşamazsın. Yayını GPU üzerinden vermende yarar var.
Aynı işlemciyle yayın yapıyorum. Herhangi bir problem yaşamazsın. Yayını GPU üzerinden vermende yarar var.