Peki Teknobiyotik'teki sistemi almam mantıklı olur mu sizce? Ayrıca özelleştirme seçeneklerinden anakartı ASRock yerine ASUS olarak seçmeli miyim? H410 çipset ve B460 arasında çok fark var mı?
Intel product specifications
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.ark.intel.com Intel product specifications
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.ark.intel.com
Buradan karşılaştırma yapabilirsiniz.
Aynen Rampage güvenilir marka.
Ayrıca sistemdeki ekran kartı yanıyor.
Ayrıca Galax çok çok kaliteli bir marka.
i5 10400F varken Ryzen 5 3500 mü aldırıcaksın arkadaşa.
Daha iyi olduğunu biliyorum fakat o attığı kasayı alıp sürünmesindense biraz feragat edip daha düzgün bir sistem alabilir diye düşünüyorum ben.
Orada kullanılana göre evet güvenilir. Hiç ürünlerini kullanmadığınızı var sayıyorum.
Ekran kartında sorun yaşayan 1 tane bile tanıdığım olmadı.
Ve tekrar söylüyorum Galax =çöp.
Burada dediğim gibi daha kaliteli parçalar kullanması için biraz feragat edilebilir gibi.
Aynen Rampage güvenilir marka.
Ayrıca sistemdeki ekran kartı yanıyor.
Ayrıca Galax çok çok kaliteli bir marka.
Attığın sistem daha güzel dostum.
i5 10400F varken Ryzen 5 3500 mü aldırıcaksın arkadaşa.
Öyleyse son kararım;Orada kullanılana göre evet güvenilir. Hiç ürünlerini kullanmadığınızı var sayıyorum.
Burada dediğim gibi daha kaliteli parçalar kullanması için biraz feragat edilebilir gibi.
Aynen kardeşim ASUS ROG STRIX ve MSI Gaming X Trio olmayan bütün kartlarda ayın şekildedir kesin senin için...
Öyleyse son kararım;
Gaminggen sitesindeki sistemi almak ve bir kaç ay sonra da güç kaynağını değiştirmek. Geri kalan parçalar kaliteli zaten. Ayrıca biraz zaman geçtiğinde de anakartı yükseltip 3000 MHZ destekleyen bir anakart alırım. En mantıklı bu mudur?
Orada kullanılana göre evet güvenilir. Hiç ürünlerini kullanmadığınızı var sayıyorum.
Daha iyi olduğunu biliyorum fakat o attığı kasayı alıp sürünmesindense biraz feragat edip daha düzgün bir sistem alabilir diye düşünüyorum ben.
Galax=çöp deyip Windforce oneriyorsunuz.
Bilginiz yoksa fikriniz de olmasın.
Pekiii.Senin attığın sistem düzgün değil ki.
Hocam, son kararım nasıl?Şu güne kadar sıkntı yaşayan 1 arkadaşım bile olmamışken neden önermeyeyim Windforce'u?
Pekiii.