tmARDA Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #11 Jeffrey Dahmer dedi: Hocam inanın AMD'nin Rx 550 harici hiçbir ekran kartı hakkında fikrim yok. YouTube'dan ufak bir araştırma ile farkları bulabilirsiniz aslında. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum.Yorumlarınız için teşekkürler.Ben farklı bir konuda bu ekran kartı meselesini sorayım o zaman.
Jeffrey Dahmer dedi: Hocam inanın AMD'nin Rx 550 harici hiçbir ekran kartı hakkında fikrim yok. YouTube'dan ufak bir araştırma ile farkları bulabilirsiniz aslında. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum.Yorumlarınız için teşekkürler.Ben farklı bir konuda bu ekran kartı meselesini sorayım o zaman.
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.657 Çözümler 10 Yer İstanbul 14 Nisan 2023 #12 Bence 2x8 yerine 1x16 ile bir süre idare edip sonradan 16 GB daha takmanız daha iyi olur. Artık oyunların RAM kullanımı 16 GB'ın sınırlarını zorlamaya başladı.
Bence 2x8 yerine 1x16 ile bir süre idare edip sonradan 16 GB daha takmanız daha iyi olur. Artık oyunların RAM kullanımı 16 GB'ın sınırlarını zorlamaya başladı.
Jeffrey Dahmer Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 428 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 14 Nisan 2023 #13 tmARDA dedi: Anlıyorum.Yorumlarınız için teşekkürler.Ben farklı bir konuda bu ekran kartı meselesini sorayım o zaman. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek.
tmARDA dedi: Anlıyorum.Yorumlarınız için teşekkürler.Ben farklı bir konuda bu ekran kartı meselesini sorayım o zaman. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek.