i5-10400F RTX 3070 sistem nasıl?

Vatan şart değilse fiyatlara Akakçe'den bakın ve şu an alınmaz bir şey ekran kartı stokları yok olanlar da aşırı gereksiz pahalı. H510 ve B560'ların çıkmasını bekleyerek alabilirsin o zaman stoklar yenilenebilir. Kasa ve PSU olarak bunlar olabilir.

Mümkünse.

Mümkünse.

Kasayı daha ucuzlatıp Z490 anakart ve 3600MHz RAM almanı öneririm. Arada 15-20FPS fark var. Akakçe ya da Hepsiburada fiyatlarını yazarsanız yaklaşık 1000TL ucuzladığını görürsünüz. Stokların gelmesini de beklediniz mi bütçeyi oynatmadan 15FPS fazla alırsınız.

Vatan şart değilse fiyatlara Akakçe'den bakın ve şu an alınmaz bir şey ekran kartı stokları yok olanlar da aşırı gereksiz pahalı. H510 ve B560'ların çıkmasını bekleyerek alabilirsin o zaman stoklar yenilenebilir.
Kasayı daha ucuzlatıp Z490 anakart ve 3600MHz RAM almanı öneririm. Arada 15-20FPS fark var.
Kasa,psu,ssd eski sistemimden kalma elimde var. Yeni masraf çıkartma gereği var mı böyle bile bütçemi zorluyor ? Ayrıca Vatan'dan almıyorum sadece toplu olsun diye hepsini oradan attım indirim takip edip yavaş yavaş alacağım.

Kasa, PSU, SSD eski sistemimden kalma elimde var. Yeni masraf çıkartma gereği var mı böyle bile bütçemi zorluyor? Ayrıca Vatan'dan almıyorum sadece toplu olsun diye hepsini oradan attım indirim takip edip yavaş yavaş alacağım.

O zaman ekran kartı, anakart ve işlemciyi sona bırakın çünkü 11. nesil ile B560'lar gelebilir. Ekran kartı desen stok yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı