totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.312 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #11 Nicksiz ayva dedi: Yani hocam FPS kaybı olur sadece Genişletmek için tıkla... Oyunda grafikleri fullersin dert edilecek şey değil. Nicksiz ayva dedi: işlemciye bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
Nicksiz ayva dedi: Yani hocam FPS kaybı olur sadece Genişletmek için tıkla... Oyunda grafikleri fullersin dert edilecek şey değil. Nicksiz ayva dedi: işlemciye bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
mertsnz Femtopat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #12 Bende aynı işlemciye sahibim ve RTX 4060'a geçmeyi düşünüyorum fakat PSU sıkıntı yaratır mı merak ediyorum. PSUm X-POWER 500W linki de bu: XIGMATEK EN46195 GAMING X 4x20mm RGB FANLI X-Power 500W TEMPER CAMLI KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Cevaplarsanız çok sevinirim.
Bende aynı işlemciye sahibim ve RTX 4060'a geçmeyi düşünüyorum fakat PSU sıkıntı yaratır mı merak ediyorum. PSUm X-POWER 500W linki de bu: XIGMATEK EN46195 GAMING X 4x20mm RGB FANLI X-Power 500W TEMPER CAMLI KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Cevaplarsanız çok sevinirim.