i5 10400F RTX3060 sistem nasıldır?

KaanGvnn

Femtopat
Daha fazla  
i5 10400F İşlemci.
Zotac NVIDIA RTX 3060 Twin Edge 12 GB Ekran Kartı.
2x16 GB Corsair + 2x8 Corsair RAM.
ASUS TUF Gaming B650 M-Plus Anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 10400F işlemci.
Zotac NVIDIA RTX 3060 Twin Edge 12 GB ekran kartı.
2x16 GB Corsair + 2x8 Corsair RAM.
ASUS TUF Gaming B650 m-Plus anakart.

Anakart ile işlemci uyumsuz belli ki kendiniz seçmişsiniz anakart AM5 işlemci uyumsuz olur.

SSD kasa PSU marka modelde yazsan iyi olurdu. Bir de fiyatı önemli hocam. Şu an uyumlu gözüküyor.

Hocam anakart ile işlemci uyumsuz değil mi?

Anakart ile işlemci uyumsuz belli ki kendiniz seçmişsiniz anakart AM5 işlemci uyumsuz olur.

Hocam anakart ile işlemci uyumsuz değ

Pardon yanlış görmüşüm. Uyumsuz siz haklısınız.
Uyumsuz olması ne gibi sıkıntılar yaratır. Aslında şöyle izah edeyim bende sistem vardı sadede ekleme yaptım üstüne. İşlemci vardı anakart ram ve ekran kartını değiştirdim.

PSU marka model aslında önemlide neyse. Fiyat ne hocam peki bide anakart uyumsuz arkadaşında dediği gibi.
Ben daha önce kullandığım sistemime 3 parça aldım sadece. Ekran kartı,anakart,m2 ssd toplamda 14.000 civarı

PSU marka model aslında önemlide neyse. Fiyat ne hocam peki bide anakart uyumsuz arkadaşında dediği gibi.
SHP V2 ATX 2.3 650W Sharkoon yazıyor psu da

Ben daha önce kullandığım sistemime 3 parça aldım sadece. Ekran kartı,anakart,m2 ssd toplamda 14.000 civarı

SHP V2 ATX 2.3 650W Sharkoon yazıyor psu da
Kalitesiz bi marka değil idare eder. Bide keşke parçaları almadan buraya sorsaydın anakart işlemci uyumsuz kullanamazsınız kısaca.

Kalitesiz bi marka değil idare eder. Bide keşke parçaları almadan buraya sorsaydın anakart işlemci uyumsuz kullanamazsınız kısaca.
Ama dün çalıştırdım sistemi. Uyumsuz olsa çalışmaz diye biliyorum

Ama dün çalıştırdım sistemi. Uyumsuz olsa çalışmaz diye biliyorum
Bu arada özür diliyorum anakart b560m-plus

Technopat Haberler

Geri
Yukarı