i5 10400F işlemci.
Zotac NVIDIA RTX 3060 Twin Edge 12 GB ekran kartı.
2x16 GB Corsair + 2x8 Corsair RAM.
ASUS TUF Gaming B650 m-Plus anakart.
SSD kasa PSU marka modelde yazsan iyi olurdu. Bir de fiyatı önemli hocam. Şu an uyumlu gözüküyor.
Adata m2 sdd 500 gb psu da 650w olması lazım marka modeli hatırlamıyorum şu anSSD kasa PSU marka modelde yazsan iyi olurdu. Bide fiyatı önemli hocam. Şuan uyumlu gözüküyor.
Pardon yanlış görmüşüm. Uyumsuz siz haklısınız.Anakart ile işlemci uyumsuz belli ki kendiniz seçmişsiniz anakart AM5 işlemci uyumsuz olur.
Hocam anakart ile işlemci uyumsuz değil mi?
Anakart ile işlemci uyumsuz belli ki kendiniz seçmişsiniz anakart AM5 işlemci uyumsuz olur.
Hocam anakart ile işlemci uyumsuz değ
Uyumsuz olması ne gibi sıkıntılar yaratır. Aslında şöyle izah edeyim bende sistem vardı sadede ekleme yaptım üstüne. İşlemci vardı anakart ram ve ekran kartını değiştirdim.Pardon yanlış görmüşüm. Uyumsuz siz haklısınız.
PSU marka model aslında önemlide neyse. Fiyat ne hocam peki bide anakart uyumsuz arkadaşında dediği gibi.Adata m2 sdd 500 gb psu da 650w olması lazım marka modeli hatırlamıyorum şu an
Ben daha önce kullandığım sistemime 3 parça aldım sadece. Ekran kartı,anakart,m2 ssd toplamda 14.000 civarıPSU marka model aslında önemlide neyse. Fiyat ne hocam peki bide anakart uyumsuz arkadaşında dediği gibi.
SHP V2 ATX 2.3 650W Sharkoon yazıyor psu daPSU marka model aslında önemlide neyse. Fiyat ne hocam peki bide anakart uyumsuz arkadaşında dediği gibi.
Kalitesiz bi marka değil idare eder. Bide keşke parçaları almadan buraya sorsaydın anakart işlemci uyumsuz kullanamazsınız kısaca.Ben daha önce kullandığım sistemime 3 parça aldım sadece. Ekran kartı,anakart,m2 ssd toplamda 14.000 civarı
SHP V2 ATX 2.3 650W Sharkoon yazıyor psu da
Ama dün çalıştırdım sistemi. Uyumsuz olsa çalışmaz diye biliyorumKalitesiz bi marka değil idare eder. Bide keşke parçaları almadan buraya sorsaydın anakart işlemci uyumsuz kullanamazsınız kısaca.
Bu arada özür diliyorum anakart b560m-plusAma dün çalıştırdım sistemi. Uyumsuz olsa çalışmaz diye biliyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.