i5 10400F sıcaklık değerleri nasıl?

Nicksiz ayva

Hectopat
Daha fazla  
Termal macunu yeni değiştirdim ve arkada sadece Opera çalışıyor. Sizce sıcaklık değerlerim normal mi?
[Stok fan]

Dosya Ekleri

• 1693082878609.png
    1693082878609.png
    19,9 KB · Görüntüleme: 59
Hocam harbi motor gibi oluyor sesi bu arada ileride alacaksan güçlü yeni bir işlemci alacaksan sıvı soğutma al almicaksan hava soğutma al.

Hocam işlemciyi değiştirmeyi planlıyorum ileride ama değiştirmesem bile sıvı soğutma alacağım çünkü bu ses 2 yıldır kafa bırakmadı bende ve ayrıca kule tipi soğutucu aldım ne kasaya adamakıllı sığdı ne de anakarta düzgün oturdu RAM'lere vuruyordu.

Hocam işlemciyi değiştirmeyi planlıyorum ileride ama değiştirmesem bile sıvı soğutma alacağım çünkü bu ses 2 yıldır kafa bırakmadı bende ve ayrıca kule tipi soğutucu aldım ne kasaya adamakıllı sığdı ne de anakarta düzgün oturdu RAM'lere vuruyor.

O zaman hayırlı olsun şimdiden hocam cidden stok fanin çamaşır makinesinden hallice çalıştığı doğru sıcaklık durumların nasıl oyunlarda benim 75 ila 84 derece arası oluyordu kasam kötü bu arada şu anki hava soğutmamla 61 ila 63 derece arası alıyorum Max.

O zaman hayırlı olsun şimdiden hocam cidden stok fanin çamaşır makinesinden hallice çalıştığı doğru sıcaklık durumların nasıl oyunlarda benim 75 ila 84 derece arası oluyordu kasam kötü bu arada şu anki hava soğutmamla 61 ila 63 derece arası alıyorum Max.

Rust'ta 78 derece gördüm CS gibi oyunlarda da 55 60'ı geçmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı