i5 10400F sistem alınır mı?

innerfish

Hectopat
Dostlar merhaba, araştırmalarım sonucunda şöyle bir sistem buldum:

Intel Core i5 10400F 2.9GHz işlemci 8 GB RAM 256 GB SSD GTX1650 4 GB ekran kartı​

Fiyatı 6.600₺. Sizce nasıl beni memnun eder mi? Yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum. Bir de render vs gibi işlerimi halletmek istiyorum.

Not: Şu anki sistemim çöp. 840M + i5-4210u var. Siz düşünün ne halde olduğumu :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba, araştırmalarım sonucunda şöyle bir sistem buldum:

Intel Core i5 10400F 2.9GHz işlemci 8 GB RAM 256 GB SSD GTX1650 4 GB ekran kartı​

Fiyatı 6.600₺. Sizce nasıl beni memnun eder mi? Yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum. Bir de render vs gibi işlerimi halletmek istiyorum.

Not: Şu anki sistemim çöp. 840M + i5-4210u var. Siz düşünün ne halde olduğumu :(
alınır kanka ama anakartın Z serisi olması lazım

Cihaza incelediğimde üzerinde gelen 10400F işlemci zaten şu an piyasadaki f/p işlemci diyebiliriz. GTX 1650 ekran kartı da işini görecek bir seridir. Bu cihaz F serisi işlemci ile geliyor ve Z serisi anakarta gerek yok çünkü F serisi işlemciler OC özellikli değildir. İlerde de Ram i 16 GB yaparsanız çok daha iyi bir sistem haline gelecektir. 😉

hocam sistem güzel hele şu an ki kullandığınızı okuyunca sizin için ciddi bir level atlayışı olacağını düşünüyorum , i5 10400F gtx1650 ve diğer bileşenler günümüz dolar kuruna bakınca çokta pahalı durmuyor aslında
Yorumunuz için teşekkürler 👍
Cihaza incelediğimde üzerinde gelen 10400F işlemci zaten şu an piyasadaki f/p işlemci diyebiliriz. GTX 1650 ekran kartı da işini görecek bir seridir. Bu cihaz F serisi işlemci ile geliyor ve Z serisi anakarta gerek yok çünkü F serisi işlemciler OC özellikli değildir. İlerde de Ram i 16 GB yaparsanız çok daha iyi bir sistem haline gelecektir. 😉
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı