K kayrakaranfil Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #1 Bilgisayarımdaki işlemci i5-10400F ve Windows10 Pro lisans keyi almıştım fakat bilgisayarımı nasıl Windows 11'e güncelleyebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Bilgisayarımdaki işlemci i5-10400F ve Windows10 Pro lisans keyi almıştım fakat bilgisayarımı nasıl Windows 11'e güncelleyebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
OnlyNess Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.276 Çözümler 6 25 Mart 2022 #3 Evet güncelleyebilirsiniz, Windows Update üzerinden. Dosya Ekleri 1648226214701.png 331,7 KB · Görüntüleme: 36 Artı 0 Eksi
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.730 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 25 Mart 2022 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Temiz kurulum için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya kaybetmeden kurmak için. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Temiz kurulum için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya kaybetmeden kurmak için.
KS KS K kayrakaranfil Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #5 OnlyNess dedi: Evet güncelleyebilirsiniz, Windows Update üzerinden. Genişletmek için tıkla... Asla gelmiyor çok denedim. Artı 0 Eksi
OnlyNess dedi: Evet güncelleyebilirsiniz, Windows Update üzerinden. Genişletmek için tıkla... Asla gelmiyor çok denedim.
OnlyNess Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.276 Çözümler 6 25 Mart 2022 #6 kayrakaranfil dedi: Eki Görüntüle 1341844 Asla gelmiyor çok denedim. Genişletmek için tıkla... Eğer gelmiyorsa Microsoft'un kendi sitesinden yükleyebilirsiniz. İşlemciniz TPM 2.0'da desteklemektedir. Bilgisayarınız yeni alınmış veya formantlanmış olduğundan dolayı gelmiyor olabilir. Artı 0 Eksi
kayrakaranfil dedi: Eki Görüntüle 1341844 Asla gelmiyor çok denedim. Genişletmek için tıkla... Eğer gelmiyorsa Microsoft'un kendi sitesinden yükleyebilirsiniz. İşlemciniz TPM 2.0'da desteklemektedir. Bilgisayarınız yeni alınmış veya formantlanmış olduğundan dolayı gelmiyor olabilir.