frt242 Decapat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 RAM 16 GB RAM Ekran kartı AMD RADEON HD 6800 Series 1 GB Anakart MSI Z490 TOMOHAWK İşlemci Intel i5 10400F Son zamanlarda bilgisayarımın çok rahat açtığı oyunlarda birden oyundan atma, ani donma ve çökmeler yaşıyorum. Özellikle CS:GO'da anlam veremiyorum, maç içindeyken en az 2 3 kere donuyor ve çık gir yapmak zorunda kalıyorum.
Son zamanlarda bilgisayarımın çok rahat açtığı oyunlarda birden oyundan atma, ani donma ve çökmeler yaşıyorum. Özellikle CS:GO'da anlam veremiyorum, maç içindeyken en az 2 3 kere donuyor ve çık gir yapmak zorunda kalıyorum.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 18 Şubat 2023 #2 Başlıkta belirttiğiniz gibi işlemcinizden kaynaklı değildir. Virüsten şüphelenin derim. Artı 0 Eksi
KS KS frt242 Decapat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #3 SHYAH dedi: Başlıkta belirttiğiniz gibi işlemcinizden kaynaklı değildir. Virüsten şüphelenin derim. Genişletmek için tıkla... Virüs olabileceğini pek zannetmiyorum hocam ama başka bir sorun olabilir mi ekran kartı falan bilemedim bu zamana kadar bir şey yoktu çünkü. Artı 0 Eksi
SHYAH dedi: Başlıkta belirttiğiniz gibi işlemcinizden kaynaklı değildir. Virüsten şüphelenin derim. Genişletmek için tıkla... Virüs olabileceğini pek zannetmiyorum hocam ama başka bir sorun olabilir mi ekran kartı falan bilemedim bu zamana kadar bir şey yoktu çünkü.