i5 10400F sistem RTX 5060'a yükseltilir mi?

Hurrakaan

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle cümleten selamünaleyküm arkadaşlar. Sistemimdeki ekran kartı artık bana yetmediğinden dolayı RTX 5060 ile değiştireceğim. Sizce değiştirdiğimde anakartım vesaire bana bir sorun çıkartır mı, yardımcı olursanız sevinirim. Sistem özelliklerim ekteki fotoğrafta yer almakta. RAM'leri 16 GB Corsair ile değiştirmiştim. Şimdiden çok teşekkürler.

ben karşılaştırdıkları RX 9060 XT 8GB modelini kullanıyorum 1 haftadır. 1080p de herhangi bir darboğaz görmedim diyebilirim. Çok ufak sorun çıkarıyor.

Aleykümselam, hangi marka RTX 5060 almayı düşünüyorsun? Darboğaz yapıcağını sanmıyorum fakat RTX 5060 bende kullanıyorum indirimdeyken almıştım 12.500 TL'ye ama bugünün şartlarında göre kesinlikle önermiyorum imkanın varsa AMD RX 9060 XT 16GB al derim.

Hocam ASUS almayı düşünüyorum. AMD arayüzünün karışık gelmesi bir de Intel işlemcim olması nedeniylede RX e hiç sıcak bakmadım.

İtopya'dan daha uygun duruyor güvenilir mi burası hocam.

ben karşılaştırdıkları RX 9060 XT 8GB modelini kullanıyorum 1 haftadır. 1080p de herhangi bir darboğaz görmedim diyebilirim. Çok ufak sorun çıkarıyor.
İşlemciniz ne hocam eğer benzer sistemlerimiz varsa içim rahatlar doğrusu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…