Merhabalar, bu sistemi almayı düşünüyorum, güç kaynağını Sharkoon 750W WPM Gold Zero 80 olarak güncellemeyi düşünüyorum. Fakat yükseltmemi önerdiğiniz başka bir şey var mıdır acaba? Bütçem 11.000-11.500 aralığında. Sinerji Helen Intel Core i5 10400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti
Hocam toplama yapmaya kafam hiç basmıyor ondan direkt hazır alarak halletmek istiyorum, eğer önerdiğiniz bir sistem varsa atarsanız sevinirim. En azından güncel oyunlarda çok sorun yaratmayacak sağlam bir bilgisayar istiyorum bütçem yazdığım gibi.
Aynı siteden bulduğum diğer seçeneğim: Sinerji Gaia Ryzen 5 3600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX2070 Super bu idi
Hocam toplama yapmaya kafam hiç basmıyor ondan direkt hazır alarak halletmek istiyorum, eğer önerdiğiniz bir sistem varsa atarsanız sevinirim. En azından güncel oyunlarda çok sorun yaratmayacak sağlam bir bilgisayar istiyorum bütçem yazdığım gibi.
Aynı siteden bulduğum diğer seçeneğim: Sinerji Gaia Ryzen 5 3600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX2070 Super bu idi
Bu sistem için ise kötü yorumlar yapıldı şimdi, emin olamıyorum. Dediğim gibi eğer güzel bir sistem öneriniz varsa çok memnun olurum.
Yok mudur sistem önerisi olan?