Çözüldü i5-10400F sistemde ekran kartı değiştirmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
North Memphis
Arkadaşlar, elimde RX 580 ekran kartı var ve i5 10400F işlemci kullanıyorum. Ekran kartını yarın biri satın almaya gelecek. Bende o parayla GTX 1650 Super alacağım. Sorun şu ki işlemcimde dahili grafik birimi yok. Ekran kartımı nasıl çıkartmalıyım? Takacak olacağım kartı nasıl takmalıyım? Herhangi başka bir işlem yapmalı mıyım? Yoksa direkt RX 580'i çıkarıp, GTX 1650S taksam olur mu? İkisi farklı yonga seti olduğu için sorun olur mu bilmek istedim.

Çözüm
Önce DDU ile driverları kaldırın kartı sökmeden önce. Sonra direkt olduğu gibi yeni kartı takın ve sürücüleri kurun.
Evet arkadaşın dediği gibi DDU ile eski sürücüleri silip yenisini takıp sürücü indirin. Diğer konuya gelirsek 580'den 1650S yükseltmesi pek tatmin etmeyecektir. Bütçeniz el verirse önerim 1660S olur hatta Gaming gecesi gibi indirimlerde 2060 bulabilirseniz aynı fiyata onu alın RTX açamazsınız gücü yetmez ama DLSS sayesinde çok daha uzun süre kullanabilirsiniz.

Evet arkadaşın dediği gibi DDU ile eski sürücüleri silip yenisini takıp sürücü indirin. Diğer konuya gelirsek 580'den 1650S yükseltmesi pek tatmin etmeyecektir. Bütçeniz el verirse önerim 1660S olur hatta Gaming gecesi gibi indirimlerde 2060 bulabilirseniz aynı fiyata onu alın RTX açamazsınız gücü yetmez ama DLSS sayesinde çok daha uzun süre kullanabilirsiniz.

Hocam kartı 3000'e satıyorum, 470 gibi de nakitim var. Pek mümkün değil bu fiyata o kartları alabilmem. Ben RX 580 muadili bir NVIDIA ekran kartı arıyordum, şu anki aldığım performanstan memnunum. Öneri için teşekkürler. Gaming gecesi gibi etkinlikleri takip edeceğim.

Hocam kartı 3000'e satıyorum, 470 gibi de nakitim var. Pek mümkün değil bu fiyata o kartları alabilmem. Ben RX 580 muadili bir NVIDIA ekran kartı arıyordum, şu anki aldığım performanstan memnunum. Öneri için teşekkürler. Gaming gecesi gibi etkinlikleri takip edeceğim.
RX 580 Garantisi bitti mi? FurMark testlerinden sağlam sonuçlar alıyor mu?

RX 580 Garantisi bitti mi? FurMark testlerinden sağlam sonuçlar alıyor mu?

Garanti bitti, test ekran görüntüsü, buyurun. Pek anlamıyorum bu FurMark'tan iyi mi kötü mü bilmiyorum. Adama attığım fotoğraf buydu. Adam tamam yarın geleceğim dedi.

Dosya Ekleri

• FurMark.png
    FurMark.png
    39,5 KB · Görüntüleme: 42

Yazılımsal olarak NVIDIA daha iyi tabii 1650S işinizi görecektir fakat RX580 3000TL çok uygun fiyat. 4 GB mi? 8 GB ise çok ucuza satıyorsunuz haberiniz olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı