Çözüldü i5-10400F sistemde ekran kartı değiştirmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
North Memphis
Arkadaşlar, elimde RX 580 ekran kartı var ve i5 10400F işlemci kullanıyorum. Ekran kartını yarın biri satın almaya gelecek. Bende o parayla GTX 1650 Super alacağım. Sorun şu ki işlemcimde dahili grafik birimi yok. Ekran kartımı nasıl çıkartmalıyım? Takacak olacağım kartı nasıl takmalıyım? Herhangi başka bir işlem yapmalı mıyım? Yoksa direkt RX 580'i çıkarıp, GTX 1650S taksam olur mu? İkisi farklı yonga seti olduğu için sorun olur mu bilmek istedim.

Çözüm
Önce DDU ile driverları kaldırın kartı sökmeden önce. Sonra direkt olduğu gibi yeni kartı takın ve sürücüleri kurun.
Bilmiyorum, 30 saniye falan sürdü. Süre ayarını göremedim ama... Niye soruyorsunuz? Korkmalı mıyım?
Korkacak bir durum yok da neden 30 saniye? Bir 3-5 dakika sürebilirdi tam yük altında ne yapıyor görmek adına.
4 GB hocam. Piyasa ile bayağıdır ilgileniyorum ( hepimiz gibi zorundayım ) 3000'e verir miyim?
4 GB ise 3000'e rahat gider ama belki 3500 bile zorlanabilirdi. Model ne bu arada?

4 GB ise 3000'e rahat gider ama belki 3500 bile zorlanabilirdi. Model ne bu arada?

Hocam Sapphire Pulse RX 580 4 GB O.C. Modeli. İlanım 1 yıldan fazladır duruyordu ve son zamanlarda mesaj almaya başladım. 2500 olur mu gibi. Ben koyduğumda biraz yükseğe koymuştum. O zaman RX 580 4 GB için 3000 fazlaydı. Herkes 8 GB ekran kartı arıyordu. Hatta sadece bu fiyata satamayacağımı söylemek için yazanlar da olmuştu.

3000'e alan birini bulduysanız kaçırmayın derim.

4 GB ise 3000 iyi fiyat zaten en fazla 3500'e giderdi. Satabilirseniz satın. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…