i5 10400F sistemde ETS %100 CPU kullanımı

ardbsh

Hectopat
RAM
Gskill Ripjaws 2x8 GB 2666Mhz
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria 480GB
Ekran kartı
MSI GTX 1660 SUPER GAMING X
Anakart
MSI B460M A-PRO
İşlemci
İntel Core i5 10400f
Dün bilgisayarıma ETS 2 indirdim ve daha menüdeyken CPU kullanımı %100'e çıktı ve hiç inmedi. Nasıl çözebilirim?

Not: Bilgisayarım 1,5 - 2 yıllık ve termal macunla alakalı bir sorun sorun olabileceğini düşünmüyorum, Boşta 40-55 derece, yük altında 65-85 derece arası gidip geliyor.

Desteğinizi bekliyorum.

Dün bilgisayarıma ETS 2 indirdim ve daha menüdeyken CPU kullanımı %100'e çıktı ve hiç inmedi. Nasıl çözebilirim?

Not: Bilgisayarım 1,5 - 2 yıllık ve termal macunla alakalı bir sorun sorun olabileceğini düşünmüyorum, boşta 40-55 derece, yük altında 65-85 derece arası gidip geliyor.

Desteğinizi bekliyorum.

Ya stok soğutucu yetmiyor diye olabilir işlemci sıcaklığı arttıkça PC işlemcinin gücünü kısıyor bir termal macunu değiştir.

Ya stok soğutucu yetmiyor diye olabilir işlemci sıcaklığı arttıkça PC işlemcinin gücünü kısıyor bir termal macunu değiştir.
GTA V gibi güçlü oyunlarda bu sorunu yaşamazken sadece ETS 2'de yaşamam garibime gitti açıkçası. Oyunun grafiklerini en yüksekte veya düşükte kullansam da sonuç değişmiyor.

GTA V gibi güçlü oyunlarda bu sorunu yaşamazken sadece ETS 2'de yaşamam garibime gitti açıkçası. Oyunun grafiklerini en yüksekte veya düşükte kullansam da sonuç değişmiyor.

ETS 2 işlemci tabanlı bir oyun grafikleri düşürmek GPU'yu etkiliyor çok sorun yaratıyorsa temiz USB kurulum yap Windows.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı