i5-10400F sistemde mavi ekran

haventclaws

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Uzun bir süredir bilgisayarımda mavi ekran hatası alıyordum ancak bilgisayara format attıktan sonra sadece bu hatayı alıyorum ve dump dosyası oluşturmuyordu.

Bende NotMyFault isimli uygulamayı yükledim ve bilgisayarıma sahte crashler verdirip onların dump dosyalarını aldım eke bu dosyaları koyacağım. (bunu yapmamın sebebi aslında program hakkında pek bir şey bilmiyorum ama bazı durumlarda bilgisayarlardaki sorunları tespit etmek için kullanıldığını öğrendim ve dump dosyası oluşturmak için kullandım.)

BIOS güncelledim ve resetledim
Bütün driverlarımı baştan kurdum
Teknik arıza olabilir diye düşünüp bilgisayar parçalarını söküp temizleyip macunlayıp geri taktım.
Elektrikle alakalı bir sorun olabilir deyip kullandığım üçlü ve prizi değiştirdim.
Bir arkadaş Vanguard problem olabilir dedi onun talimatlarıyla tekrardan kurdum.
Bilgisayara format attım ama sorun hala devam ediyor.
Memory84 ile bellek testi yaptım 0 hata
FurMark ile test yaptım 0 hata

Bilgisayarım normal kullanımda hata vermiyor ama oyun oynamaya çalıştığımda belli bir süre sonra bu hatayı verip dump dosyası oluşturmuyor. Bilgisayarcıya tamir için bilgisayarı verdiğimde 2 gün boyunca bilgisayar ile oyun oynamış ve hiçbir ahta ile karşılaşmamış. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
PSU: Gametech 600W 80Plus Green Bronze Power Supply.
Anakart: MSI H410M-A Pro Intel soket 1200 DDR4.
İşlemci: Intel i5-10400F soket 1200 2.9GHz Max Turbo 4.3GHz 12MB önbellek.
Ekran kartı: MSI GTX 1050 Ti Aero 4 GB DDR5 128 bit.
RAM: Corsair Vengeance 16 GB (2x8) 3000MHz DDR4 CL16.
SSD: SanDisk Ultra 500GB NVMe M.2 SSD 2400MB/1750MB

sahte crash dump dosyalarım

Yardımcı olabilecek kimse var mı?

*

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…