i5 10400F sisteme parça tavsiyesi

Samsung daha kaliteli ve daha uzun ömürlü. Render vb. işler yapmayacaksa M.2 gereksiz.

Ekran kartının farkıyla M.2 ve SATA arasındaki fark aynı şey değil. Biri FPS farkı, net bir şekilde belli oluyor. Diğerini saniye tutmazsan fark etmiyorsun bile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu anlık M.2 SSD çok gerekli bir ihtiyaç değil. İlk baş yüksek kapasiteli SATA SSD alıp, daha sonra ek depolama için M.2 NVMe SSD alınabilir.

Teşekkürler bu bilgiye zaten sahibim. Ben M2'yi şu amaç için alsın diye de bir şey demedim. Diğer kişi sadece Fortnite için düşündüğünden ona öyle bir cevap verdim. İleriye dönük bir toplama yapıyorsa ve ileride kullanması gerekecekse bütçeside varsa M2 alabilir. Bu sizi pek ilgilendirmez sanıyorum.

Teşekkürler bu bilgiye zaten sahibim. Ben M2'yi şu amaç için alsın diye de bir şey demedim. Diğer kişi sadece Fortnite için düşündüğünden ona öyle bir cevap verdim.
Yazdıklarımı okumuyorsunuz galiba.

Bakın, gerek yok diyorum. Aradaki fiyat farkına daha iyi şeyler yapılabilir.

İleriye dönük bir toplama yapıyorsa ve ileride kullanması gerekecekse bütçeside varsa M2 alabilir.
Böyle bir şey belirtmiş mi?

Bu sizi pek ilgilendirmez sanıyorum.
Peki, beni ilgilendirip ilgilendirmemesi seni ilgilendiriyor mu? Yardım etmeye çalışıyoruz.

Aynı fiyatta değiller, biliyorsunuz değil mi? İnsanüstü bir varlık falan değilseniz, oyun oynarken M.2 mi, SSD mi anlamayacaksınız.
Bilmiyordum sağ ol Arkadaşın cebindeki parayı da bilmiyoruz. Burada amaç sadece tavsiye vermek arkadaşlar niye saldırgan davranıyorsunuz? Bende Sata Ssd kullanıyorum benimde bütçem buna yetti. Belki bütçesi vardır ama M2 hakkında bilgisi yoktur, tüm ihtimaller dahilinde düşünüyoruz. Daha sonra yükseltmek için uğraşmaz mantığıyla yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…