Bu mantıkla bakarsan RTX 3060 Ti'da almasın o zaman. Daha ucuz Fortnite oynatan kartlarda var. İleriye dönük topluyor belli ki. Bu nasıl bir kafa yapısı ben anlamadım? Bütçesi varsa neden daha güçlü ve yeni bir teknoloji almasın?
Bu mantıkla bakarsan RTX 3060 Ti' da almasın o zaman. Daha ucuz Fortnite oynatan kartlarda var. İleriye dönük topluyor belli ki. Bu nasıl bir kafa yapısı ben anlamadım? Bütçesi varsa neden daha güçlü ve yeni bir teknoloji almasın?
Ekran kartının farkıyla M.2 ve SATA arasındaki fark aynı şey değil. Biri FPS farkı, net bir şekilde belli oluyor. Diğerini saniye tutmazsan fark etmiyorsun bile.
Bu mantıkla bakarsan RTX 3060 Ti'da almasın o zaman. Daha ucuz Fortnite oynatan kartlarda var. İleriye dönük topluyor belli ki. Bu nasıl bir kafa yapısı ben anlamadım? Bütçesi varsa neden daha güçlü ve yeni bir teknoloji almasın?
Ekran kartının farkıyla M.2 ve SATA arasındaki fark aynı şey değil. Biri FPS farkı, net bir şekilde belli oluyor. Diğerini saniye tutmazsan fark etmiyorsun bile.
Teşekkürler bu bilgiye zaten sahibim. Ben M2'yi şu amaç için alsın diye de bir şey demedim. Diğer kişi sadece Fortnite için düşündüğünden ona öyle bir cevap verdim. İleriye dönük bir toplama yapıyorsa ve ileride kullanması gerekecekse bütçeside varsa M2 alabilir. Bu sizi pek ilgilendirmez sanıyorum.
Teşekkürler bu bilgiye zaten sahibim. Ben M2'yi şu amaç için alsın diye de bir şey demedim. Diğer kişi sadece Fortnite için düşündüğünden ona öyle bir cevap verdim.
Bilmiyordum sağ ol Arkadaşın cebindeki parayı da bilmiyoruz. Burada amaç sadece tavsiye vermek arkadaşlar niye saldırgan davranıyorsunuz? Bende Sata Ssd kullanıyorum benimde bütçem buna yetti. Belki bütçesi vardır ama M2 hakkında bilgisi yoktur, tüm ihtimaller dahilinde düşünüyoruz. Daha sonra yükseltmek için uğraşmaz mantığıyla yazdım.