Arkadaşlar bütçem sıkıntı değil, iyi bir ekran kartı istiyorum GTX 10 sene kullandım. Artık ağır oyunlarda zorlanıyor onun için RTX serisine geçmek istiyorum öneriniz nedir? Sistemim aşağıda:
Arkadaşlar bütçem sıkıntı değil, iyi bir ekran kartı istiyorum GTX 10 sene kullandım. Artık ağır oyunlarda zorlanıyor onun için RTX serisine geçmek istiyorum öneriniz nedir? Sistemim aşağıda:
Bütçe sıkıntı değil demişsiniz o zaman bence RTX 4070 mantıklı olur. Evet şuan darboğaz yapar ama ileride sistemi yükselttiğiniz zaman gayet yeterli olur.
NVIDIA DLSS 3, ultra verimli Ada Lovelace mimarisi ve RTX’in tam ışın izleme özelliğinden güç alan GeForce RTX 40 Serisi ekran kartları, oyunculara ve içerik üreticilere performansta kuantum sıçraması…
Bütçe sıkıntı değilse 4090 Şaka bir yana güç kaynağını da göz önüne alırsak 4070 / 7700 Xt düşünülebilir gibi. Özellikle 1080p'de darboğaz yapacaktır ama işlemci değişimi yaptığınız zaman tam verimle kullanılır.