İSOPRO Centipat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 419 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #11 89666 dedi: Çalışmaz yani, sonuç olarak aşırı ısınır yanma riski var hala. Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam yanma olasılığı yok diye biliyorum ben ısı sensörleri var. Acil durumda anında PC kapanır bir şey olmadan. Ben yaşamıştım.
89666 dedi: Çalışmaz yani, sonuç olarak aşırı ısınır yanma riski var hala. Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam yanma olasılığı yok diye biliyorum ben ısı sensörleri var. Acil durumda anında PC kapanır bir şey olmadan. Ben yaşamıştım.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 19 Ocak 2022 #12 İSOPRO dedi: Bilemedim hocam yanma olasılığı yok diye biliyorum ben ısı sensörleri var acil durumda anında kapanır PC bir şey olmadan ben yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Garanti veremezsin yanabilir de.
İSOPRO dedi: Bilemedim hocam yanma olasılığı yok diye biliyorum ben ısı sensörleri var acil durumda anında kapanır PC bir şey olmadan ben yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Garanti veremezsin yanabilir de.
İSOPRO Centipat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 419 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #13 89666 dedi: Garanti veremezsin yanabilir de. Genişletmek için tıkla... İlk defa sizden duyuyorum bu durumu.
89666 dedi: Garanti veremezsin yanabilir de. Genişletmek için tıkla... İlk defa sizden duyuyorum bu durumu.