i5 10400F ve GTX 1650S'li sistemin ederi nedir?

blaiteans

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba elimde PS5 almak için satmak istediğim bir PC var elimdeki parayı üstüne koyup PS5 alacağım çünkü zaten YKS hazırlandığım için oyun oynayacak vaktim olmayacak ve iyi bir sistemde oyun oynamak istiyorum zaten PlayStation oyunları en sevdiklerim. PC'imi pazarlık payını da düşünerek 23.000 TL'den ilana koydum ama sizce fiyatı arttırmalı mıyım yoksa düşürmeli miyim?
İlanın linkini vermem sorun olur mu bilmiyorum o yüzden ilana yazdıklarımı yazacağım buraya, eğer sorun olmazsa linki de verebilirim.
Lenovo IdeaCentre G5 i5 10400F 2.9GHz 16 GB 512 GB 4 GB NVIDIA GTX1650 Super.

İşlemci: i5 10400F 2.90GHz

Ekran kartı: NVIDIA GTX 1650 Super.

RAM: 16 GB DDR 4

HDD: Seagate Barracuda 1TB.

SSD: 512 GB.

3 sene önce Vatan Bilgisayar'dan aldım. Faturası duruyor, kutusunu taşınırken attım. Oyun konusunda hiçbir sorun yaşamadım, Valorant, Counter-Strike gibi oyunları oynamak için aldım ve ortalama çok rahat 250-350 FPS arası değerler alıyorum. Çokça GTA 5, Marvel's Spider-Man ve God of War gibi oyunları da oynadım. Orta ve yüksek ayarlarda çok rahat kasmadan oynatıyor. Ayrıca YouTube için video editlemeleri de yaptım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Ekstradan 1TB HDD ekledim Onun'da piyasa değeri 1.500TL civarında. Bilgisayarı ilk aldığımda Windows 10'du ama ben Windows 11'e yükselttim. Garantisi maalesef devam etmiyor. Bilgisayarın yanında gelen Lenovo marka klavye ve fareyi de yanında vereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı