Çözüldü i5 10400F ve GTX 1660S sistemde CPU kullanımı %2, %3 oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

384710

Hectopat
Merhaba. İşlemcim i5 10400F, ekran kartım 1660S. Online - offline oyun fark etmeksizin oyun içerisinde CPU kullanımım yüzde %2-3 civarinda seyrediyor ekran kartı tam güçte çalıştığı halde. Fakat bir hafta öncesine kadar 1050 kartımda işlemci yüzde 35-40 oranlarında seyrediyordu. Bu durumdan bir hayli şüphelendim, 1660S gibi bir kart tam güçte çalışırken işlemcinin yüzde 1-3 arasında gidip gelmesi, bu kadar düşük olması normal mi?

EK: YouTube'da aynı kart ve işlemcinin oyun testi videolarına baktığımda ise işlemci kullanımı + %35'in üzerinde çalışıyor %50'ye kadar yükseliyor.

Çözüm
MSI Afterburner'dan mı bakıyorsunuz? Sün sürümlerde böyle bir sorun var. Beta sürümünü indirip kurun, sorununuz çözülür muhtemelen.

MSI Afterburner'dan mı bakıyorsunuz? Sün sürümlerde böyle bir sorun var. Beta sürümünü indirip kurun, sorununuz çözülür muhtemelen.

Çözüm
MSI Afterburner ve Xbox arayüzünden bakiyorum ikisi de ayni sonucu gosteriyor. NZXT testini yapacagim musait oldugumda.

Dediğiniz gibi Afterburner ve Xbox arayuzu yanlış gosteriyormuş, durum düzeldi. Yüzde 2 seviyesinde 60-65 derecede çalışmasina şüphelenmiştim, yardimlar için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı