i5 10400F ve HD7600 sistem uyumu

fatihgkn7

Decapat
Daha fazla  
Selam aşağıdaki parcalardan bir sistem toplamayı düşünüyorum. Fakat bir akrabamız parçaları bilgisayarcıya sormadan alma uyumsuzluk olabilir dedi ve kafam karıştı. Uyumsuzluk problemi olabilir mi? Ben olmaz diye düşünüyorum. Yanıtlarsanız sevinirim teşekkürler.
i5 10400F.
H410M-E anakart.
Seagate 1TB HDD.
Adata swordfish 250 GB M.2 SSD.
Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz RAM.
ASUS HD7600 ekran kartı (neden eski diye sormayın elimde vardı)
Corsair SPEC-05 650W kasa.

Selam aşağıdaki parcalardan bir sistem toplamayı düşünüyorum. Fakat bir akrabamız parçaları bilgisayarcıya sormadan alma uyumsuzluk olabilir dedi ve kafam karıştı. Uyumsuzluk problemi olabilir mi? Ben olmaz diye düşünüyorum. Yanıtlarsanız sevinirim teşekkürler.
i5 10400F.
H410M-E anakart.
Seagate 1TB HDD.
Olmaz hocam ama anakartı değişin derim RAM'i de 8x2 yapın hocam. SSD de alınabilir.
Olmaz hocam ama anakartı değişin derim RAM'i de 8x2 yapın hocam. SSD de alınabilir.

SSD=Amazon.com.tr

Bence bekle ve 11.nesil i5 al daha iyi.

i5 10400F.
H410M-E anakart.
Seagate 1TB HDD.

Bu anakartı almanın hiçbir anlamı yok.

Bunu ya da alttakini alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı