i5-10400F ve RTX 2060 sistem nasıldır?

Yas1n

Decipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Dr.
Arkadaşlar sizden sistemi yorumlamanızı rica ediyorum. Sizce herhangi bir eksiği sorunu var mı?
https://www.hepsiburada.com/intel-c...za=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc
https://www.hepsiburada.com/msi-h41...PfC9Sr29Zizj7kGFPfZVrCmArYcLdzNRoC0REQAvD_BwE

Adata Xpg Gammix D30 16gb (2x8) Ddr4 3000mhz Cl16 Siyah Ram Ax4u300038g16a-db30 | Trendyol

Corsair Spec-delta Rgb Cc-9020121 Mid-tower Atx Gaming Kasa 550w | Trendyol

Patriot Burst PBU240GS25SSDR 2.5” 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri

Zotac GeForce RTX2060 Gaming 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı

@Efe10 sizce bu sistem nasıl? Herhangi bir sorunu var mı?

Son düzenleme:
Şimdi o konulara biraz bilgim eksik kalıyor da biraz anlatabilir misiniz ? RTX açıkken ne, kapalıyken ne değişiyor ?
RTX teknolojisi açıkken gölgeler çok daha gerçekçi gelir ve oyunun içindeymişsiniz gibi hissettirir.Genel olarak gölge ve ışıklandırma olaylarını üst düzeye çıkaran bir teknolojidir ve sadece rtx serisi ekran kartlarıyla çalışır.Ama rtx 2060 modeli rtxin en düşük modeli olduğu için bu teknoloji açıkken çoğu oyunda yetersiz kalır.Ama rtx kapalıyken müthiş performans alıyorsunuz şüpheniz olmasın.Eğer anlamadıysanız Rtx on off karşılaştırma videoları oluyor.Onlara bir bakın derim

RTX teknolojisi açıkken gölgeler çok daha gerçekçi gelir ve oyunun içindeymişsiniz gibi hissettirir.Genel olarak gölge ve ışıklandırma olaylarını üst düzeye çıkaran bir teknolojidir ve sadece rtx serisi ekran kartlarıyla çalışır.Ama rtx 2060 modeli rtxin en düşük modeli olduğu için bu teknoloji açıkken çoğu oyunda yetersiz kalır.Ama rtx kapalıyken müthiş performans alıyorsunuz şüpheniz olmasın.Eğer anlamadıysanız Rtx on off karşılaştırma videoları oluyor.Onlara bir bakın derim
Tam yazdım siz de yazdınız 🙂. Gayet iyi anladım ilginiz için teşekkür ederim. Yani açıkcası gölgelerle çok bir ilgim olmadı şuana kadar. Aslını söylemek gerekirse hiç gölgeleri açacak kadar iyi bir bilgasayarım olmadı. İnşAllah yakında bu sistemi almayı planlıyorum ilkim olacağı içinde sorun çıksın istemiyorum.Tekrardan teşekkür ederim.

Anakart modelini bütçeniz varsa aşağıdaki model ile değiştirin. Kasa modeli değişebilir. Hava akışı daha iyi olan kasalar var. Seçtiğiniz model kasanın hava akışı kötü değil sadece daha iyi hava akışı olan kasalar mevcut.
MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA - Vatan Bilgisayar

Anakart modelini bütçeniz varsa aşağıdaki model ile değiştirin. Kasa modeli değişebilir. Hava akışı daha iyi olan kasalar var. Seçtiğiniz model kasanın hava akışı kötü değil sadece daha iyi hava akışı olan kasalar mevcut.
MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Evet sistemi biraz güncelledim şuan ki şu şekilde :
Ekran kartı: (3182) Zotac RTX 2060.
İşlemci: (1345) Intel Core i5 10400F.
Anakart: (539) MSI H410M-A Pro.
RAM: (632) Kingston HyperX Fury 8 GB 3000 MHz CL15. X2
SSD: (278) Patriot Burst 240 GB SSD.
Kasa: (449) MSI MAG Forge 100M.
PSU: (457) Zalman ZM550.
yine de değiştirsem daha iyi olur mu ? @Mustafafnt

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı