SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 674 Çözümler 1 15 Aralık 2023 #1 Epic'de indirimde ve almayı düşünüyorum. Sistemim i5 10400F ve RTX 2060. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2023
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.632 Çözümler 8 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Aralık 2023 #2 Eğer 30 FPS oynayabilirseniz alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eğer 30 FPS oynayabilirseniz alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 674 Çözümler 1 15 Aralık 2023 #3 LorrieNN dedi: Eğer 30 FPS oynayabilirseniz alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... PS5 için almak istiyordum ama oyunun fiyatı PS'de çok pahalı medium ayarlarda oynarım diye düşünüyorum alacağım galiba Epic'ten.
LorrieNN dedi: Eğer 30 FPS oynayabilirseniz alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... PS5 için almak istiyordum ama oyunun fiyatı PS'de çok pahalı medium ayarlarda oynarım diye düşünüyorum alacağım galiba Epic'ten.
briang Picopat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 432 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #4 SENTOKI dedi: PS5 için almak istiyordum ama oyunun fiyatı PS'de çok pahalı medium ayarlarda oynarım diye düşünüyorum alacağım galiba Epic'ten. Genişletmek için tıkla... RTX3060'ları emekli eden oyun bu. 2060'ta tüm ayarlar low'da, 1080P'de Dlss ile 30 üstü FPSler alınabilir sanırım.
SENTOKI dedi: PS5 için almak istiyordum ama oyunun fiyatı PS'de çok pahalı medium ayarlarda oynarım diye düşünüyorum alacağım galiba Epic'ten. Genişletmek için tıkla... RTX3060'ları emekli eden oyun bu. 2060'ta tüm ayarlar low'da, 1080P'de Dlss ile 30 üstü FPSler alınabilir sanırım.