i5 10400F ve RTX 2060 sistemi bütçeye uygun hale getirmek için donanımdan kısmak

Dostum ben driver, BIOS ayarıdır kurulu mudur hiçbir şekilde üstesinden gelemem hadi dediğini yaptım diyelim ne şekilde bunu halledebilirim bilgi verir misin?

Öyle bir ayar yok. Sen gozunde büyütmussun.
Sistemi al kur ve internet üzerinden BIOS'dan XMP açmayı öğren RAM'leri doğru frekansta çalıştır ve Ethernet kablonu bagla.
Yapman gereken bu kadar.
Dostum ben driver, BIOS ayarıdır kurulu mudur hiçbir şekilde üstesinden gelemem hadi dediğini yaptım diyelim ne şekilde bunu halledebilirim bilgi verir misin?

Dostum 15 dk sonra gelip her şeyi anlatacağım.

Ayrıca RAM'lerinizi 3600Mhz lik seçmişsiniz anakart'ınız 2933 e kadar destekliyor daha ucuza 2933 e kadar Mhz veren RAM'ler alabilirsiniz. XPG 16GB (2x8GB) Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram | ITOPYA

@bngnsr
Dostum Akakçe'ye gir ve dediğim ürünleri tek tek al.
i5 10400F.
B460M-A PRO.
Galax RTX 2060 Super ex white.
Crucial 2x8 3000MHz CL15 RAM (işlemciniz maksimum 2666MHz destekliyor.)
500GB Samsung 860 Evo (render yapmiyorsaniz M.2 SSD ise yaramıyor.)
FSP Hydro k 600W güç kaynağı.
MSI Mag Forge 100R kasa.

Ekran kartı biraz fazla pahalı sanki İtopya'dan aynı ekran kartı 3200 TL'di.
Not: Gaming versiyon değil ama 1.200 1.800 TL fark edecek FPS farkı vermeyebilir.

Dediğin şekilde toplayacağım

Ekran kartı biraz fazla pahalı sanki İtopya'dan aynı ekran kartı 3200 TL'di.
Not: Gaming versiyon değil ama 1.200 1.800 TL fark edecek FPS farkı vermeyebilir.

Söylediğim model super modeli.
Düz 2060 değil.
Aralarında epey performans farkı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…