İ5 10400F ve RTX 2060 Super sistem uyumlu mu?

Just a Minute

Hectopat
Yer
Düzce
Daha fazla  
Arkadaşlar, 2 sorum var.
1. Parçalar uyumlu mu?
2. Soğutma olarak bu sisteme ne takmalıyım?
Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20210608_082338.jpg
    20210608_082338.jpg
    120,4 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleyen: Moderatör:
Parçalar uyumlu GameGaraj sitesinde uyumsuz diye bir şey yoktur aynı zamanda darboğaz denen şey de.

GameGaraj zaten otomatikman seçiyor uyumlu olduğunu, size sunduğu seçenekler zaten hep uyumlular oluyor. Yani GameGaraj'da uyumsuz PC yapamazsın.

1. Parçalar uyumlu hocam. YouTube'dan testlerine bakabilirsiniz, herhangi bir darboğaz söz konusu değil.
2. Soğutmayı bence PC'yi aldıktan sonra bakın. Şahsen ben stok fan kullanıyorum 5 yıldır, düzenli termal macununu sürüp, bakımını yaparsanız sıkıntı olmaz. Baktınız değerler çok yüksek o zaman soğutucu alın.

Parçalar uyumlu GameGaraj sitesinde uyumsuz diye bir şey yoktur aynı zamanda darboğaz denen şey de.

Soğutma öneriniz var mı peki? Ben PC toplama konusunda çok bilgili değilim de elimden geleni denedim biraz araştırarak bu çıktı.

1.Parçalar uyumlu hocam. YouTube'dan testlerine bakabilirsiniz, herhangi bir darboğaz söz konusu değil.
2.Soğutmayı bence PC'yi aldıktan sonra bakın. Şahsen ben stok fan kullanıyorum 5 yıldır, düzenli termal macununu sürüp, bakımını yaparsanız sıkıntı olmaz. Baktınız değerler çok yüksek o zaman soğutucu alın.

Peki hocam teşekkürler.:)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı