İ5 10400F ve RTX 3060 sistemde anlık drop ve oyundan atma sorunu

Gökhan370

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba sistemim 10400F Corsair Vengeance RGB Pro 3200 MHz 16 GB RAM (XMP açık) RTX 3060 XPG RGB 256 GB SSD XPG Pylon 650W Bronze güç kaynağı B560F anakart, sistemi yeni kurdum Windows 10 yükledim lisanslı bütün güncellemeleri yaptım ekran kartı güncellemesini de yaptım problemim şöyle ilk başlarda GTA 5 girdiğimde ilk 15 dk sonra anlık donmalar yaşıyordum V-Sync açtım 60Hz sabitledim oyunu(monitörüm 144 Hz ) takılma yaşamadım ama sonra hiçbir hata vermeden oyundan atmaya başladı story mode da başına gelen çözebilen var mı kafayı yemek üzereyim format attım temiz kurulum yaptım düzelmedi
Not: Kasada egzoz fan yokdur sadece önde üç fan vardır işlemci stok sogutucuyla çalışıyor 70 dereceleri gördüm oyunda 70'e geldiğinde takılmalar yaşıyordum.

Her şey normal görünürken hatayı düşünüp anlamak zor şüphelendiğin şeyler varsa onları da yaz

Win 11 kulallanıyorsan sil win 10 yükle

sürücüleri elle kuruyorsan windows update açıp winows'un kendisinin indirip kurmasını bekle. Zaten öyle yapıyorsan da tam tersi elle kendin indir kur.

Malwarebytes beleş sürümü indirip tarama yap falan. Virus girdiğini sanmıyom ama yinede..

Tamam deniycem win 10 yüklü 11 yuklesemmi emin değilim

Merhaba, sorununuz çözüldü mü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…