Sizce sistemim nasıl? Ayrıca ekran kartının soğutması yetersiz diye duymuştum bana maksimum 400TL kasa önerebilir misiniz? Ayrıca sisteme 10 üzerinden kaç verirsiniz?
Son olarak darboğaz yapar mı?
En ucuz Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.023,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Darboğaz yapmaz fakat Mech modellerde ısınma sorunu yaşayan kullanıcılar var. Bence onun yerine Asus model alın.
Dark Diamond PRO DKCHDIAMONDPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
40 TL aşabilirseniz bu var. Şu an bende de var. Aşırı memnunum ekran kartım 70 dereceyi, işlemcimde 62 dereceyi geçmedi.
Güncel stok durumlarında ve piyasada alınabilecek en ideal sistemlerden birisini kurmuşsun. Seçenekler az zaten. 5500 XT 4 GB ile 8 GB modeli aynı kas gücüne sahip yalnızca yüksek VRAM isteyen oyunlarda eksik kısmı RAM'den alırken 8 GB modeline kıyasla %10'a kadar performans kaybedebiliyor. Bu da çok dert edilecek bir durum değil, elindeki kartın 1650 Super'den eksiği yok. RAM'lerini 2x8 GB yapana kadar performans sıkıntısı yaşaman olası o yüzden bu süreyi pek kafana takma. MSI Mech modeliyle de idare edersin burada tavsiye edilen kasalardan birini alırsan. Yüksek sıcaklıklar göreceğini zannetmiyorum. İşlemcin gayet güzel, SSD iyi. 1080P için güzel bir sistem kolay kolay üzmez.
Güncel stok durumlarında ve piyasada alınabilecek en ideal sistemlerden birisini kurmuşsun. Seçenekler az zaten. 5500 XT 4 GB ile 8 GB modeli aynı kas gücüne sahip yalnızca yüksek VRAM isteyen oyunlarda eksik kısmı RAM'den alırken 8 GB modeline kıyasla %10'a kadar performans kaybedebiliyor. Bu da çok dert edilecek bir durum değil, elindeki kartın 1650 Super'den eksiği yok. RAM'lerini 2x8 GB yapana kadar performans sıkıntısı yaşaman olası o yüzden bu süreyi pek kafana takma. MSI Mech modeliyle de idare edersin burada tavsiye edilen kasalardan birini alırsan. Yüksek sıcaklıklar göreceğini zannetmiyorum. İşlemcin gayet güzel, SSD iyi. 1080P için güzel bir sistem kolay kolay üzmez.
Selam aga ben pek bilmiyorum ama GTX 1660 super sistem için hangi işlemci daha iyi olur i3 10100fmi yoksa bütçemi aşarak i5 10400f mi alayım muhtemeden i3 10100f alacam sea of thieves, GTA 5 online, warzone gibi oyunlarda darboğaz yaparmı i3 10100f? Şimdiden teşekkür ederim
Hepinize çok teşekkür ederim. Bütçe 450TL oldu 450TL ve altı kasa önerirseniz sevinirim hava sirkülasyonu iyi olan ve ekran kartını ısındırmayacak bir kasa maksimum 450TL RGB olursa iyi olur gerisini size bırakıyorum saygılar...