Geçenlerde aldım ekran kartını Amazon'dan. RX 580 8 GB vardı elimde, kısaca ekran kartını takıp herhangi bir oyunu açınca %100e ulaşıyor. İşlemci kullanımı ve drop yiyorum %10'luk bir darboğaz var, sanırım ama sorunun sebebini anlamadım. Eski kart elimde onu taktığımda sorun yok %20 kullanıyor işlemcim.
%90 - %95'e kadar çıkıyor %100 görmedim ancak sorun darboğaz değil. RX 6650XT ile işlemcimin oyunlarda %100 kullanıma çıkıp drop atması buna bağlı fanlarda çalışıyor.
Drop darboğaz kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, darboğazın varlığının olduğunu düşünmüyorum. Anlık drop sabit sürücü kaynaklı da olabilir sağlık durumu nasıl diskin?
Drop darboğaz kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, darboğazın varlığının olduğunu düşünmüyorum. Anlık drop sabit sürücü kaynaklı da olabilir sağlık durumu nasıl diskin?
Maalesef bana da aşırı saçma geliyor. Eski ekran kartımla yani RX580 ile bir sorun yaşamıyorum hiçbir oyunda. 6650XT'yi bağlıyorum sisteme bir oyuna giriyorum CPU kullanımım anında yükselmeye başlıyor %100'e kadar sonrasında droplar yiyorum.