eğer cs go valorant tarzı oyunlar oynuyorsan değer ,eğer ekran kartın 1660 seviyesindeyse ve AAA oyunlar oynuyorsan değmez, eğer ekran kartın 3060 veya 2060s falansa değer.Arkadaşlar i3 10105F ile i5 10400F arasında 20 FPS'lik bir fark var ama 1000 TL'de bir fark var. Sizce değer mi? Yani bütçem iyi ama 1000 TL ucuz olsa daha iyi olur sizce hangisi alinmali?
Ekran kartım 2060 ama hem valo tarzı oyunlar oynucam hemde AAA oyunları oynucameğer cs go valorant tarzı oyunlar oynuyorsan değer ,eğer ekran kartın 1660 seviyesindeyse ve AAA oyunlar oynuyorsan değmez, eğer ekran kartın 3060 veya 2060s falansa değer.
Ekran kartim 2060 ve her türlü oyunu oynucamEkran kartın nedir ve ne tür oyunlar oynayacaksın?
Anakartın var mı ?Ekran kartım 2060 ama hem valo tarzı oyunlar oynucam hemde AAA oyunları oynucam
Ekran kartim 2060 ve her türlü oyunu oynucam
İşlemciyi alacağınız sistemin tam özellikleri nedir? Eğer i3 sistemi besleyebiliyorsa fazla para vermeye gerek olmayabilir.
Evet anakart da MSI H510M-A proAnakartın var mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.