tavsiyen için teşekkürler.FSP HYDRO K 500W AKTIF PFC 80+ BRONZE POWER SUPPLY Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
FSP HYDRO K 500W AKTIF PFC 80+ BRONZE POWER SUPPLY arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Western Digital Blue 500 GB WDS500G2B0A 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Western Digital Blue 500 GB WDS500G2B0A 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Rampage ByGame-X1 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Rampage ByGame-X1 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Monitör öneremiyorum maalesef pek bilgim yok. Bu 4'lü 1450TL civarı yapıyor. Geriye 3550 TL kalıyor. Yeni gelecek ekran kartlarını beklemeniz tavsiyemdir. 3050 eğer bulabilirseniz bu fiyat aralından çıkış yapacak diye düşünüyorum. 500-1000 TL arası bir monitör alıp geri kalan 2500-3000 TL ile yeni gelecek ekran kartlarını beklemek en iyisi.Dark Diamond Pro Mesh Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Dark Diamond Pro Mesh arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
tavsiyen için teşekkürler.
Monitör önerebilecek var mı?
Monitörde lazım
Merhaba arkadaşlar,
işlemci : i5 10400F var
Anakart: MSI B460M-A PRO Intel B460 2933MHz DDR4 mATX var
RAM: Corsair Vengeance 2x8GB 3000MHz CL16: var
Kalan param 5000 TL. Daha doğrusu Mart'ın 15'inden sonra elimde olacak.
Bu sisteme uygun.
Önerilerinizi bekliyorum. 500 TL param kaldı. Bununla alabileceğim bir parça varsa onu da hemen alacağım.
- Power Supply.
- Kasa
- Ekran kartı (düşüncem 1660 Super)
- Monitör (24" olsun fiyatı ucuz olsun yeter. Pek bir özellik istemiyorum.)
- 500 GB SSD.
- Kulaklık mikrofonlu (sesi güzel versin yeter. Çok bir özellik istemiyorum. Kablolu bile olur.)
(Yukarıdaki parçaları Mart'ın 15'inden sonra alacağım. Yani o zamana kadar fiyat analizi yapipucuz gördüğüm gibi direkt çekeceğim. Ekran kartları çok pahalı olduğu için aslında 1 ay 1.5 ay bekleyeceğim.)
SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ Güç Kaynağı SHP650V2 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ Güç Kaynağı SHP650V2 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com DarkFlash Aquarius-Mesh RGB Mid Tower Kasa PSU - PttAVM
DarkFlash Aquarius-Mesh RGB Mid Tower Kasa PSU YOK ucuz fiyat seçenekleri, en beğenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.com’da! Kampanyalı fiyatları yakala! - 2025www.pttavm.com
Bu ikisi uygun olur mu acaba şimdi buldum.
Kasa olarak bunun siparişini geçtim.
DarkFlash Aquarius-Mesh RGB Mid Tower Kasa PSU - PttAVM
DarkFlash Aquarius-Mesh RGB Mid Tower Kasa PSU YOK ucuz fiyat seçenekleri, en beğenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.com’da! Kampanyalı fiyatları yakala! - 2025www.pttavm.com
Bir de ekran kartları için yorumunuz nedir? Bu sisteme ne almalıyım.
kasa olarak bunun siparişini geçtim
DarkFlash Aquarius-Mesh RGB Mid Tower Kasa PSU - PttAVM
Birde ekran kartları için yorumunuz nedir?Bu sisteme ne almalıyım