Arkadaşlar nette stock soğutucu hakkında olumsuz yorumlar okudum. Birde yıllar önce Intel soğutucu kullandım çok kafa utuluyordu. O yüzden biraz muamamada kaldım. Yine aynı ses gürültü varmı diye. Ama sizler stock soğutucu yeterli diyorsanız sorun yok. Benim için önemli olan oyunlarda yaz sıcağında işlemci 70 derecenin üzerine çıkmasın. @NikeK@TÇB@Kokona Shiki@3070 OverClocklayan@hadwiger@Grkn00
Anakartima gelirsek bu ay vatandan alınma bir kart 1000 liraya anlaştık. Bir arkadasimi ayarlayinca ona götürüp teslim edicek.
Arkadaşlar nette stock soğutucu hakkında olumsuz yorumlar okudum. Birde yıllar önce Intel soğutucu kullandım çok kafa utuluyordu. O yüzden biraz muamamada kaldım. Yine aynı ses gürültü varmı diye. Ama sizler stock soğutucu yeterli diyorsanız sorun yok. Benim için önemli olan oyunlarda yaz sıcağında işlemci 70 derecenin üzerine çıkmasın.
3060ti + 10400f Ultra ayarlar, RTX kapalı, DLSS performans olduğunda Cyberpunk’ta işlemci sıcaklığım 67 dereceyi, ekran kartım 65 dereceyi geçmedi. Stok soğutucu oldukça yeterli, çok iyi iş çıkarmışlar bu işlemcide.
Elimdeki 10400F mevcut 3200 RAM'lar ile 2666 çalışıyor. Z490 ile hem bunun önüne geçmiş oluyoruz. Hemde ileri zamanlarda işlemci degistirdigim zaman anakart konusunda kafam rahat olsun.
Demek öyle iç rahatlatıcı mlbir mesaj. Peki ses konusu nasıl.
Elimdeki 10400F mevcut 3200 RAM'lar ile 2666 çalışıyor. Z490 ile hem bunun önüne geçmiş oluyoruz. Hemde ileri zamanlarda işlemci degistirdigim zaman anakart konusunda kafam rahat olsun.
Demek öyle iç rahatlatıcı mlbir mesaj. Peki ses konusu nasıl.
Kasamdan ses neredeyse hiç gelmiyor oyun oynarken. Bu arada Intel işlemcilerde RAM frekansı AMD kadar etkilemez. 2 nesil sonra anakart soketleri çöp olabilir, bana kalırsa kötü yatırım.
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Benim baktığım 460 yine Tomahawk modeli. Geri İade olduğu için. Ayrıca optic ses çıkışı. Ekstra soğutucu, fazladan RAM vs durumlardan ötürü Önerdiğin anakarti düşünmüyorum.