i5 10400K sistemde Valorant oynarken FPS düşüyor

ZentaX1816

Femtopat
Daha fazla  
Kankalar normalde 200le 180 arası FPS alıyorum işlemci i5 10400K, RAM 16 GB, ekran kartı RTX 2060 ama bu yeni gelen maplerde işte kahba sunset gibisinden takımlı ölüm kalım savaşında FPS düşmesi yaşıyorum. Çoğunlukla FPS 110 işte 120 gibi oluyor. Ayarlar da aslında düşük her şey bir tek eşyönsüz filtreleme bir de kenar yumuşatma 4X. Acaba ayarlardan dolayı mıdır yoksa sizde de mi yaşanıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Kankalar normalde 200le 180 arası FPS alıyorum işlemci i5 10400K, RAM 16 GB, ekran kartı RTX 2060 ama bu yeni gelen maplerde işte kahba sunset gibisinden takımlı ölüm kalım savaşında FPS düşmesi yaşıyorum. Çoğunlukla FPS 110 işte 120 gibi oluyor. Ayarlar da aslında düşük her şey bir tek eşyönsüz filtreleme bir de kenar yumuşatma 4X. Acaba ayarlardan dolayı mıdır yoksa sizde de mi yaşanıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Valorant güncelleme getirdikçe kendi kendini yiyor klasik hatalardan birkaç güncelleme sonrasında düzeleceğini düşünüyorum.

Hocam sizdeki biraz anormal bir düşme gibi. Ayarlarınızı yükseltmeyi deneyin, bildigim kadarıyla ayarlar yükselince ekran kartınada yük biniyor böylece FPS yükselebiliyor. Ben i5-3470 GTX1050 Ti ile yüksek ayarlarda 120-150FPS alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı