Orwin Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #11 caglar_universal dedi: Kasanın önünde kaç tane fan var ve arkasında fan var mı? Genişletmek için tıkla... Arkada 1 adet önde 3 adet toplam 4 adet fan var işlemci için stok fan kullanıyorum. caglar_universal dedi: Kasanın önünde kaç tane fan var ve arkasında fan var mı? Genişletmek için tıkla...
caglar_universal dedi: Kasanın önünde kaç tane fan var ve arkasında fan var mı? Genişletmek için tıkla... Arkada 1 adet önde 3 adet toplam 4 adet fan var işlemci için stok fan kullanıyorum. caglar_universal dedi: Kasanın önünde kaç tane fan var ve arkasında fan var mı? Genişletmek için tıkla...
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 5 Temmuz 2023 #12 Orwin dedi: Arkada 1 adet önde 3 adet toplam 4 adet fan var işlemci için stok fan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç. Kasanın içi geniş mi yoksa dar mı? Ya da direkt siz fotoğraf atın.
Orwin dedi: Arkada 1 adet önde 3 adet toplam 4 adet fan var işlemci için stok fan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç. Kasanın içi geniş mi yoksa dar mı? Ya da direkt siz fotoğraf atın.
Orwin Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #13 caglar_universal dedi: Çok ilginç. Kasanın içi geniş mi yoksa dar mı? Ya da direkt siz fotoğraf atın. Genişletmek için tıkla... Bu şekil. Dosya Ekleri IMG20230705183632.jpg 201,6 KB · Görüntüleme: 26
caglar_universal dedi: Çok ilginç. Kasanın içi geniş mi yoksa dar mı? Ya da direkt siz fotoğraf atın. Genişletmek için tıkla... Bu şekil.
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 5 Temmuz 2023 #14 Orwin dedi: Bu şekil. Genişletmek için tıkla... Kasa çok dar değil. Bir de kasanın camını çıkarın öyle oynayın test edin bakalım nasıl olacak sıcaklıklar.
Orwin dedi: Bu şekil. Genişletmek için tıkla... Kasa çok dar değil. Bir de kasanın camını çıkarın öyle oynayın test edin bakalım nasıl olacak sıcaklıklar.
Orwin Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #15 caglar_universal dedi: Kasa çok dar değil. Bir de kasanın camını çıkarın öyle oynayın test edin bakalım nasıl olacak sıcaklıklar. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı olur mu camı çıkarınca. caglar_universal dedi: Kasa çok dar değil. Bir de kasanın camını çıkarın öyle oynayın test edin bakalım nasıl olacak sıcaklıklar. Genişletmek için tıkla... Bir de bu Gigabyte 1660 Super Windforce modeli ısınması normal mi? Son düzenleme: 5 Temmuz 2023
caglar_universal dedi: Kasa çok dar değil. Bir de kasanın camını çıkarın öyle oynayın test edin bakalım nasıl olacak sıcaklıklar. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı olur mu camı çıkarınca. caglar_universal dedi: Kasa çok dar değil. Bir de kasanın camını çıkarın öyle oynayın test edin bakalım nasıl olacak sıcaklıklar. Genişletmek için tıkla... Bir de bu Gigabyte 1660 Super Windforce modeli ısınması normal mi?
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 5 Temmuz 2023 #16 Orwin dedi: Herhangi bir sıkıntı olur mu camı çıkarınca. Bir de bu Gigabyte 1660 Super Windforce modeli ısınması normal mi? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Isınması normal değil çünkü 1660s çok güç çeken bir kart değil ve o serinin soğutması lazım o kartı. Camı çıkararak kasa havadar mı değil mi ona bakacağız siz testleri yapın buraya dönüp raporlayın.
Orwin dedi: Herhangi bir sıkıntı olur mu camı çıkarınca. Bir de bu Gigabyte 1660 Super Windforce modeli ısınması normal mi? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Isınması normal değil çünkü 1660s çok güç çeken bir kart değil ve o serinin soğutması lazım o kartı. Camı çıkararak kasa havadar mı değil mi ona bakacağız siz testleri yapın buraya dönüp raporlayın.
Orwin Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #17 caglar_universal dedi: Hayır olmaz. Isınması normal değil çünkü 1660S çok güç çeken bir kart değil ve o serinin soğutması lazım o kartı. Camı çıkararak kasa havadar mı değil mi ona bakacağız siz testleri yapın buraya dönüp raporlayın. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunda test edeyim mesela.
caglar_universal dedi: Hayır olmaz. Isınması normal değil çünkü 1660S çok güç çeken bir kart değil ve o serinin soğutması lazım o kartı. Camı çıkararak kasa havadar mı değil mi ona bakacağız siz testleri yapın buraya dönüp raporlayın. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunda test edeyim mesela.
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 5 Temmuz 2023 #18 Orwin dedi: Hangi oyunda test edeyim mesela. Genişletmek için tıkla... O değerleri hangi programda aldıysanız o oyunda veya programda test edin.
Orwin dedi: Hangi oyunda test edeyim mesela. Genişletmek için tıkla... O değerleri hangi programda aldıysanız o oyunda veya programda test edin.
Orwin Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #19 caglar_universal dedi: O değerleri hangi programda aldıysanız o oyunda veya programda test edin. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta CPU sıcaklığını gördüm GPU'yu dying lightda fakat şu an Dying Light yok kaldırdım.
caglar_universal dedi: O değerleri hangi programda aldıysanız o oyunda veya programda test edin. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta CPU sıcaklığını gördüm GPU'yu dying lightda fakat şu an Dying Light yok kaldırdım.
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 5 Temmuz 2023 #20 Orwin dedi: Valorant'ta CPU sıcaklığını gördüm GPU'yu dying lightda fakat şu an Dying Light yok kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Tamam o halde GPU için furmark kullanın.
Orwin dedi: Valorant'ta CPU sıcaklığını gördüm GPU'yu dying lightda fakat şu an Dying Light yok kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Tamam o halde GPU için furmark kullanın.