i5 10600 sisteme 2 fanlı MSI RTX ekran kartı önerisi

2070 Super olabilir. Ancak 2080 Ti gibi bir kart kullanmayacaksanız i7 10700K gereksiz. i5 10600K tavsiye ederim 2070 Super veya 2080 gibi kartlara fazlasıyla yeterli.

Ayrıca minimum 3600 Mhz RAM tercih edin.

Son düzenleme:
Monitörün çözünürlüğü nedir? Günümüzün standartlaşmaya başlayan 1080p@144+ seviyesinde bir oyuncu monitörüne sahipseniz; bütçenize bağlı olarak RTX 2060 Super veya ileriye dönük olması açısından RTX 2070 Super'e kadar tercihte bulunabilirsiniz. Model olarak ise Gaming X önerebilirim.

@Ofsan, sistemi internetten toplayıp satın aldınız mı yoksa hikayeden mi topladınız? Ayrıca PC için 40K bütçeniz varsa i5-10600 ile ne işiniz var onu anlayamadım 😅.

Hocam o kadar bütçeyle çok daha iyi bir sistem toplanabilir yeni bir konu açmanızı öneririm.

Hocam troll gibi geliyor bana ama şimdi de gerçekten vardır o kadar bütçesi şimdi günahını almayalım 🙂.

Son düzenleme:
Monitörün çözünürlüğü nedir? Günümüzün standartlaşmaya başlayan 1080p@144+ seviyesinde bir oyuncu monitörüne sahipseniz; bütçenize bağlı olarak RTX 2060 Super veya ileriye dönük olması açısından RTX 2070 Super'e kadar tercihte bulunabilirsiniz. Model olarak ise Gaming X önerebilirim.

@Ofsan, sistemi internetten toplayıp satın aldınız mı yoksa hikayeden mi topladınız? Ayrıca PC için 40K bütçeniz varsa i5-10600 ile ne işiniz var onu anlayamadım 😅.

Hocam troll gibi geliyor bana ama şimdi de gerçekten vardır o kadar bütçesi şimdi günahını almayalım 🙂.
Son yazdığı mesajla troll olduğu kesin oldu. Allah akıl fikir ihsan eylesin ne diyelim :D

Daha bugün açtığı bir konu. Belli ki troll.

InkedInkedvbnmbnm_LIhjkhkjhjk.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı