i5 10600 ve RTX 2070S PUBG Mobile oynarken kilitleniyor

İşletim sistemi
Windows 10

Dr.Mellon

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, arada PUBG Mobile emülatör ile oyun oynuyorum fakat yeni bir kasa topladık, 5 dakika veya biraz daha uzun süre oynarken bilgisayar donuyor, hiçbir işlem yapamıyorum, ekran donuyor, klavye mouse çalışmıyor, reset atmak zorunda kalıyorum. Bundan önceki sistemim AMD kullandım da böyle bir problem yaşamadım hiç. Hatta eski bir laptopum var, Intel onda bile böyle bir soruna denk gelmemiştim. Sistemi kararlılık testine soktum, özellikler ile sizlere iletiyorum yardımcı olursanız memnun olurum.

Sistem özellikleri:

ASUS TUF Gaming Z490.
İşlemci: i5 10600 - stok fan.
Ekran kartı: RTX 2070 Super.
RAM: HyperX 16 GB 3600MHz.
SSD: Kingston A2000 m.2.
PSU: Cooler Master MWE 650W 80+

İlk defa böyle yüksek bir sistem topladım ve arada oynadığım oyunlardan biri PUBG Mobile, gel gelelim 5 dakikadan sonra bilgisayar kilitlenip kalıyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    27,8 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem oyuna fazla geliyor bence :)

Olabilir hocam :)

Bu PC ile PUBG Mobile oynamak🧐 bende 1650S var tenezzül bile etmiyorum oynamaya. Bu arada emülatör sıkıntılı o yüzden oluyor.

Sürekli oynadığımız bir oyun değil zaten bunun için açtım konuyu sıkıntı nedir belki bilen vardır :)

İşlemci sanallaştırıp öyle deneyin emülatör sanallaştırmadan çok sıkıntılı.

Bunu en müsait zamanda deneyeceğim teşekkür ederim.

Olabilir hocam :)

Sürekli oynadığımız bir oyun değil zaten bunun için açtım konuyu sıkıntı nedir belki bilen vardır :)

Bunu en müsait zamanda deneyeceğim teşekkür ederim.
Emülatör sıkıntıları diye biliyorum, telefon oyununu PC’den oynamak pek mantıklı değil zaten😁

Emülatör sıkıntıları diye biliyorum, telefon oyununu PC’den oynamak pek mantıklı değil zaten😁

PC oyuncusuyum hocam 13 - 15 yıldır mobil bize göre değil haliyle pcde oynamak istiyoruz ama sıkıntıları bitmiyor sanırım bu oyunların :) neyse teşekkür ederim herkese pek yardımcı olunmasada :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı