i5 10600K entegre GPU Valorant performansı

Ahmet kenger

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 10600K işlemcisi ile B460M PRO Wi-Fi diye geçen anakartı almayı planlıyorum fakat 903 TL fiyatına satılıyor. Daha iyi bir anakart önerisi olan var mı? Lakin ana soruma gelirsem ben 10600K'nın dahili ekran kartı ile Valorant oynayabilir miyim 50-60 FPS en düşük ayarlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:

Z serisi ankartlara bak. B460M'de OC yapılamıyor.

Biraz zorlar.

İnternette test videolarını bulabilirsin araştır derim.

UHD 630 işlemci GPU'su.

Ben hazıra konma direk internetten kendin bak derim.

Hocam, burada bir alt nesil olan 9600K ile test var. Dahili grafik birimi aynı. UHD 630. Fakat Z serisi bir anakart almanızı tavsiye ederim. OC ile daha iyi FPS alabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bende araştırdım en düşük ayarda 60 FPS'i düşmüyor genelde ben bütçe versem 10600K ile bana şimdilil 240 GB SSD'de yeter ben elran kartı alırken bir SSD daha alırım bütçe 5500 6000TL arası monitörsü nasıl sistem toplayabilirz hocam.
Biraz zorlar.

İnternette test videolarını bulabilirsin araştır derim.

UHD 630 işlemci GPU'su.

Ben hazıra konma direk internetten kendin bak derim.

Hocam araştırdım en düşük ayarda 60 FPS'in altına düşmüyor yakın zamanda güzel bir ekran kartı alacagım zaten teşekkürler.

Tamam hocam. Bir konu açın. Yardımcı oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…