SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 15 Mart 2021 #11 F16C dedi: Arctic ve ID cooling de güzel seçimler. T6 biraz daha sesli diye biliyorum. Macunu senin sürmen gerek. Genişletmek için tıkla... Macunsuz mu geliyor hepsi, Haydaaa şimdi macun mu alacağım?
F16C dedi: Arctic ve ID cooling de güzel seçimler. T6 biraz daha sesli diye biliyorum. Macunu senin sürmen gerek. Genişletmek için tıkla... Macunsuz mu geliyor hepsi, Haydaaa şimdi macun mu alacağım?
sweett Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 1.057 Makaleler 1 Yer Valve Corporation. 15 Mart 2021 #12 SON FX BÜKÜCÜ dedi: İleride overclock yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz elbette hocam.
SON FX BÜKÜCÜ dedi: İleride overclock yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz elbette hocam.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 15 Mart 2021 #13 sweett dedi: Yapabilirsiniz elbette hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam T6 satın alıp kullanan var mı? Termal macun sürülü gelmemesi beni üzdü şu an. Kararımı verdim i5 10600KF alacağım hem 100 TL daha ucuz hem de aynı. Son düzenleme: 15 Mart 2021
sweett dedi: Yapabilirsiniz elbette hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam T6 satın alıp kullanan var mı? Termal macun sürülü gelmemesi beni üzdü şu an. Kararımı verdim i5 10600KF alacağım hem 100 TL daha ucuz hem de aynı.