C ChiReeNJ Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #1 i5 10600K'da dahili grafik işlemcisi bulunuyor. Yani 2.monitörümü anakarta takabilir miyim? Taksam görüntü gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2021
i5 10600K'da dahili grafik işlemcisi bulunuyor. Yani 2.monitörümü anakarta takabilir miyim? Taksam görüntü gelir mi?
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 15 Kasım 2021 #2 ChiReeNJ dedi: i5 10600K'da dahili grafik işlemcisi bulunuyor. Yani 2.monitörümü anakarta takabilir miyim? Taksam görüntü gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelir.
ChiReeNJ dedi: i5 10600K'da dahili grafik işlemcisi bulunuyor. Yani 2.monitörümü anakarta takabilir miyim? Taksam görüntü gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelir.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.732 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 15 Kasım 2021 #3 Ben i3 6100 ile yaptığımda görüntü geliyordu ama işlemciye ek yük bindirdiğinden performansı düşük oluyordu. Anakartta öyle bir özellik olması lazım açınca görüntü gelir.
Ben i3 6100 ile yaptığımda görüntü geliyordu ama işlemciye ek yük bindirdiğinden performansı düşük oluyordu. Anakartta öyle bir özellik olması lazım açınca görüntü gelir.
C ChiReeNJ Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #4 Tamamdır.Teşekkürler hocam
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 16 Kasım 2021 #5 @ChiReeNJ Konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz hocam başkaları da faydalanabilir. Çözüm olan mesajı çözüm şeklinde raporlarsanız yeterli olacaktır.
@ChiReeNJ Konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz hocam başkaları da faydalanabilir. Çözüm olan mesajı çözüm şeklinde raporlarsanız yeterli olacaktır.
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #6 ChiReeNJ dedi: i5 10600K'da dahili grafik işlemcisi bulunuyor. Yani 2.monitörümü anakarta takabilir miyim? Taksam görüntü gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelir hocam, sorun çıkmaz.
ChiReeNJ dedi: i5 10600K'da dahili grafik işlemcisi bulunuyor. Yani 2.monitörümü anakarta takabilir miyim? Taksam görüntü gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelir hocam, sorun çıkmaz.
C ChiReeNJ Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #7 Silinen üye dedi: @ChiReeNJ Konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz hocam başkaları da faydalanabilir. Çözüm olan mesajı çözüm şeklinde raporlarsanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... hocam nasıl oluyor bilmiyorum,beni etiketleyip ayrıntılı anlatırsanız yapabilirim
Silinen üye dedi: @ChiReeNJ Konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz hocam başkaları da faydalanabilir. Çözüm olan mesajı çözüm şeklinde raporlarsanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... hocam nasıl oluyor bilmiyorum,beni etiketleyip ayrıntılı anlatırsanız yapabilirim
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 16 Kasım 2021 #8 ChiReeNJ dedi: hocam nasıl oluyor bilmiyorum,beni etiketleyip ayrıntılı anlatırsanız yapabilirim Genişletmek için tıkla... Çözüm olduğunu düşündüğünüz mesajı çözüm yazarak raporlayın.
ChiReeNJ dedi: hocam nasıl oluyor bilmiyorum,beni etiketleyip ayrıntılı anlatırsanız yapabilirim Genişletmek için tıkla... Çözüm olduğunu düşündüğünüz mesajı çözüm yazarak raporlayın.