i5 10600K işlemci için 75 derece normal mi?

suatdrmz

Centipat
Daha fazla  
Anakart
MSI B560M PRO-E
Merhaba arkadaşlar, 2 yıl önce Vatan Bilgisayar'dan PC toplattım. Şimdiye kadar herhangi bir şekilde açıp termal macunu değiştirmedim. İşlemcim i5 - 10600k, ekran kartım ise RTX3060. işlemci sıcaklığım oyun sırasında 75 derece civarında, oyun ise Valorant. Ekran kartı sıcaklığı oyun içinde 56 derece civarında seyrediyor. Değerler normal mi? Ayrıca termal macunu değiştirmeli miyim?

Normal değerler macun yenilenirse çok az daha düşebilir stok fan ile normal o sıcaklık.

Macunu yenileyin, Valorant'ta tam yükte çalışmıyor muhtemelen. Tam yükte çalışsa 84+ derecelere varma ihtimali var. Macunu yenileyin, işinizi garantiye alın.

Normal. Benim eski bilgisayarım ekran kartı 75 işlemci 80 altına inmiyordu.

Valorant CS'den bile fazla CPU kullanıyor. Alt Tab'dayken fan çıldırıyor oyuna geçince susuyor saçma bir oyun.
Macunu yenileyin, Valorant'ta tam yükte çalışmıyor muhtemelen. Tam yükte çalışsa 84+ derecelere varma ihtimali var. Macunu yenileyin, işinizi garantiye alın.

Termal macun değiştirmezsem herhangi bir sorun ortaya çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…