A Alicancelikx Picopat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #11 AlperInferno dedi: Overclock ya BIOS'tan yapılır ya arkadaşın attığı programdan yapılır. Genişletmek için tıkla... Hangisi Sağlikli Oluyor
AlperInferno dedi: Overclock ya BIOS'tan yapılır ya arkadaşın attığı programdan yapılır. Genişletmek için tıkla... Hangisi Sağlikli Oluyor
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.677 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #12 Alicancelikx dedi: Hangisi Sağlikli Oluyor Genişletmek için tıkla... BIOS tabiki ama düzgün yapmanız lazım.
Alicancelikx dedi: Hangisi Sağlikli Oluyor Genişletmek için tıkla... BIOS tabiki ama düzgün yapmanız lazım.
A Alicancelikx Picopat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #13 AlperInferno dedi: BIOS tabiki ama düzgün yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bana Yardımcı Olabilirmisin Anlıyorsan hic Anlamiyorum Biostan
AlperInferno dedi: BIOS tabiki ama düzgün yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bana Yardımcı Olabilirmisin Anlıyorsan hic Anlamiyorum Biostan
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.677 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #14 Alicancelikx dedi: Bana Yardımcı Olabilirmisin Anlıyorsan hic Anlamiyorum Biostan Genişletmek için tıkla... Hocam internette videoları mevcut izleyebilirsiniz.
Alicancelikx dedi: Bana Yardımcı Olabilirmisin Anlıyorsan hic Anlamiyorum Biostan Genişletmek için tıkla... Hocam internette videoları mevcut izleyebilirsiniz.