M Marsblood Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 96 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #1 Sitesinden ISO olarak flash belleğe yükledim ama bu hatayı verdi BIOS'ta açılmıyor. Dosya Ekleri IMG_20240304_185902.jpg 115,2 KB · Görüntüleme: 29
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 4 Mart 2024 #2 USB'ye duzgun olarak yazdirmamissin demek ki. Veya ISO hatali olabilir, kontrol et.
M Marsblood Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 96 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #3 gumbald_amca dedi: USB'ye duzgun olarak yazdirmamissin demek ki. Veya ISO hatali olabilir, kontrol et. Genişletmek için tıkla... Burada kaldı BIOS açılmıyor ya da işletim sistemi nasıl kontrol edeyim.
gumbald_amca dedi: USB'ye duzgun olarak yazdirmamissin demek ki. Veya ISO hatali olabilir, kontrol et. Genişletmek için tıkla... Burada kaldı BIOS açılmıyor ya da işletim sistemi nasıl kontrol edeyim.
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 4 Mart 2024 #4 Marsblood dedi: Burada kaldı BIOS açılmıyor ya da işletim sistemi nasıl kontrol edeyim. Genişletmek için tıkla... Ctrl + Alt + Del ile yeniden baslat. Olmazsa guc dugmesinden kapat.
Marsblood dedi: Burada kaldı BIOS açılmıyor ya da işletim sistemi nasıl kontrol edeyim. Genişletmek için tıkla... Ctrl + Alt + Del ile yeniden baslat. Olmazsa guc dugmesinden kapat.
M Marsblood Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 96 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #5 gumbald_amca dedi: CTRL + alt + del ile yeniden baslat. Olmazsa guc dugmesinden kapat. Genişletmek için tıkla... Kapatıp tekrar açınca gene aynı yere çıkıyor.
gumbald_amca dedi: CTRL + alt + del ile yeniden baslat. Olmazsa guc dugmesinden kapat. Genişletmek için tıkla... Kapatıp tekrar açınca gene aynı yere çıkıyor.
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 4 Mart 2024 #6 Marsblood dedi: Kapatıp tekrar açınca gene aynı yere çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bi' zahmet USB'yi cikart ama dimi?
Marsblood dedi: Kapatıp tekrar açınca gene aynı yere çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bi' zahmet USB'yi cikart ama dimi?
M Marsblood Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 96 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #7 gumbald_amca dedi: Bi' zahmet USB'yi cikart ama değil mi? Genişletmek için tıkla... Zaten takılı değil.
gumbald_amca dedi: Bi' zahmet USB'yi cikart ama değil mi? Genişletmek için tıkla... Zaten takılı değil.
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 4 Mart 2024 #8 Marsblood dedi: Zaten takılı değil. Genişletmek için tıkla... Sen Kali'yi kurduktan sonra mi bu hatayi aldin?
Marsblood dedi: Zaten takılı değil. Genişletmek için tıkla... Sen Kali'yi kurduktan sonra mi bu hatayi aldin?
M Marsblood Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 96 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #9 gumbald_amca dedi: Sen Kali'yi kurduktan sonra mi bu hatayi aldin? Genişletmek için tıkla... Evet restart atınca.
gumbald_amca dedi: Sen Kali'yi kurduktan sonra mi bu hatayi aldin? Genişletmek için tıkla... Evet restart atınca.
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 4 Mart 2024 #10 Marsblood dedi: Evet restart atınca. Genişletmek için tıkla... GRUB tam olarak kurulmamis o zaman. Veya kurulumda eksik ya da hatali bir islem yaptiniz. Bir daha kurmaniz daha saglikli olur.
Marsblood dedi: Evet restart atınca. Genişletmek için tıkla... GRUB tam olarak kurulmamis o zaman. Veya kurulumda eksik ya da hatali bir islem yaptiniz. Bir daha kurmaniz daha saglikli olur.