gud Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 830 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #1 En az 5 yıl boyunca yazılım için bir laptop alacağım. Fakat i5 11. nesil beni sorunsuz 5 yıl boyunca götürür mü sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2021
En az 5 yıl boyunca yazılım için bir laptop alacağım. Fakat i5 11. nesil beni sorunsuz 5 yıl boyunca götürür mü sizce?
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2021 #11 gud dedi: Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bu iki model arasından hangisi alınır? Ekran kartı beni Valorant FIFA benzeri oyunlarda 5-6 yıl götürür mü? @484334 Genişletmek için tıkla... GameGaraj laptoplarını GameGaraj'ın kendi sitesinden alın daha ucuz oluyor. Artı 0 Eksi
gud dedi: Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bu iki model arasından hangisi alınır? Ekran kartı beni Valorant FIFA benzeri oyunlarda 5-6 yıl götürür mü? @484334 Genişletmek için tıkla... GameGaraj laptoplarını GameGaraj'ın kendi sitesinden alın daha ucuz oluyor.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 29 Ekim 2021 #12 gud dedi: Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bu iki model arasından hangisi alınır? Ekran kartı beni Valorant FIFA benzeri oyunlarda 5-6 yıl götürür mü? @484334 Genişletmek için tıkla... 3050 ti alırdım ekran kartı Valorant fifa gibi oyunlarda en az 7 8 sene götürür. Artı 0 Eksi
gud dedi: Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bu iki model arasından hangisi alınır? Ekran kartı beni Valorant FIFA benzeri oyunlarda 5-6 yıl götürür mü? @484334 Genişletmek için tıkla... 3050 ti alırdım ekran kartı Valorant fifa gibi oyunlarda en az 7 8 sene götürür.
KS KS gud Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 830 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #13 Lemmy Kilmister dedi: GameGaraj laptoplarını GameGaraj'ın kendi sitesinden alın daha ucuz oluyor. Genişletmek için tıkla... Aynı model aynı özellikler ile 11900 civarı ediyor N11 de 400TL indirim yapıyor sepette daha ucuza denk geliyor o yüzden N11 tercih ettim. Artı 0 Eksi
Lemmy Kilmister dedi: GameGaraj laptoplarını GameGaraj'ın kendi sitesinden alın daha ucuz oluyor. Genişletmek için tıkla... Aynı model aynı özellikler ile 11900 civarı ediyor N11 de 400TL indirim yapıyor sepette daha ucuza denk geliyor o yüzden N11 tercih ettim.