Z zafef Centipat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RTX 3050 İşlemci i5 11300H Bilgisayarıma sürekli drop giriyor ve Discord'da ses gidiyor (tekrardan mikrofonumu ve kulaklığımı seçmem gerekiyor). Neden kaynaklandığını bilmiyorum yeni SSD almıştım onu taktıktan sonra olmaya başladı.
Bilgisayarıma sürekli drop giriyor ve Discord'da ses gidiyor (tekrardan mikrofonumu ve kulaklığımı seçmem gerekiyor). Neden kaynaklandığını bilmiyorum yeni SSD almıştım onu taktıktan sonra olmaya başladı.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Aralık 2023 #2 Windows SSD'ye mi kurulu? Artı 0 Eksi
KS KS Z zafef Centipat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #3 Hayır değil. Artı 0 Eksi
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Aralık 2023 #4 Peki ya drop masaüstünde de oluyor mu? Yoksa sadece uygulamalarda mı? SSD'ye kurulu uygulamalarda sorun varsa driverlarınızı güncellemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Peki ya drop masaüstünde de oluyor mu? Yoksa sadece uygulamalarda mı? SSD'ye kurulu uygulamalarda sorun varsa driverlarınızı güncellemeyi deneyin.
KS KS Z zafef Centipat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #5 Masaüstündeykende oluyor. Kaanolovski dedi: Peki ya drop masaüstünde de oluyor mu? Yoksa sadece uygulamalarda mı? SSD'ye kurulu uygulamalarda sorun varsa driverlarınızı güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Masaüstündeykende oluyor. Kaanolovski dedi: Peki ya drop masaüstünde de oluyor mu? Yoksa sadece uygulamalarda mı? SSD'ye kurulu uygulamalarda sorun varsa driverlarınızı güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla...
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Aralık 2023 #6 Driverlarınızı güncellemeyi deneyin, olmadı Windows'u SSD ye temiz kurulum yapma imkanınız var mıdır? Artı 0 Eksi
Driverlarınızı güncellemeyi deneyin, olmadı Windows'u SSD ye temiz kurulum yapma imkanınız var mıdır?
KS KS Z zafef Centipat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #7 Kaanolovski dedi: Driverlarınızı güncellemeyi deneyin, olmadı Windows'u SSD'ye temiz kurulum yapma imkanınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... Driverlarımı güncelledim ancak temiz kurulum yapma şansım yok. Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Driverlarınızı güncellemeyi deneyin, olmadı Windows'u SSD'ye temiz kurulum yapma imkanınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... Driverlarımı güncelledim ancak temiz kurulum yapma şansım yok.