i5 1135G7 GPU PL2 ve Rıng PL2 kırmızı yanıp sarıya dönüyor

Mustafaa61

Hectopat
Daha fazla  
GPU PL2 ve Rıng PL2 kırmızı yanıp hemen sarıya dönüyor tekrar, sebebini çözemedim hala.
İşlemci: Intel i5 1135G7.
Ekran kartı: NVIDIA MX 350.

@erengore bir bakar mısınız hocam bu sorunu bilgisayarı aldığımdan beri yaşıyorum muhtemelen son 1 2 haftadır fark ettim FPS droplarının sebebi bunlar galiba.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    155,4 KB · Görüntüleme: 30
  • 2.png
    2.png
    233,5 KB · Görüntüleme: 24
  • 3.png
    3.png
    88,3 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Throttle olması için gözle görülür sebep yok. Sistem dizaynınız ile alakalı maalesef.

Drop sebebi frekans yetersizliği olabilir. Turbo'yu yeniden açın önerim.

Sağ olun hocam rehberleriniz ve diğer insanların sorunları çözdüğünüz ayarları kendimde uygulamıştım çoğu sorun çözülmüştü ama sadece bu ikisi kaldı yani GPU da ve RING de PL2 gözükmesi sistem dizaynıylamı alakalı.

Throttle olması için gözle görülür sebep yok. Sistem dizaynınız ile alakalı maalesef.

Drop sebebi frekans yetersizliği olabilir. Turbo'yu yeniden açın önerim.

Bir de Turbo'yu açınca Core kısmı PL1 kısmı ve EDP otherlar gelmeye başlıyor o yüzden kapattım.

Son düzenleme:
Sağ olun hocam rehberleriniz ve diğer insanların sorunları çözdüğünüz ayarları kendimde uygulamıştım çoğu sorun çözülmüştü ama sadece bu ikisi kaldı yani GPU da ve RING de PL2 gözükmesi sistem dizaynıylamı alakalı.

Bir de Turbo'yu açınca Core kısmı PL1 kısmı ve EDP otherlar gelmeye başlıyor o yüzden kapattım.
Adaptör kaç Watt?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı